Filmek

Legjobb filmek 2010-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
A Csontváz-part sakáljai
#41021

dokumentum

A dél-afrikai farmerek puskái elől menekülő panyókás sakálok új élőhelyet találtak maguknak: a namíbiai Csontváz-partot, ahol, ha életben akarnak maradni, egy egészen új... több»

Én vagyok Herkules
#41022

dokumentum

A romániai Krassó-Szörény megyében lévő Baile Herculane, vagy ahogy mi ismerjük, Herkulesfürdő az egyik legrégebbi fürdőhely Európában. Az itt fakadó vizek csodálatos gyógyító... több»

Indonézia 4 arca - Mantawai
#41023

dokumentum

Élnek még mai is a civilizációtól elzárt törzsek a világban? Ha már nem is teljesen elzártan, de teljesen önfenntartó módon él a Mentawai törzs a dzsungel mélyén Indonéziában.... több»

#41024

NA Moon Girls  (2016)

rövidfilm

1969-ben két lány el akarja készíteni a saját sci-fijét. Szövetkeznek a szomszéd fiúkkal, de a barátság kezd kicsit más jelleget ölteni.

Az elhízás titka
#41025

dokumentum

Az elhízást vagy a túl sok evés, vagy a túl kevés testmozgás okozza. A legújabb tudományos kutatás feltárja, hogy úgy tűnik, egyre kövérebbek leszünk, noha ugyanannyi kalóriát... több»

Cápák: A vadászat mesterei
#41026

dokumentum

Hogyan cserkészik be és támadják meg prédáikat a cápák? A film ezt mutatja meg látványos felvételek és izgalmas szakértői magyarázatok segítségével. több»

#41027

dokumentum

A turisztikai látnivalók mellett az OzoneNetwork stábja ellátogat egy általános iskolába, ismerkedik a vallási és gasztronómiai ízekkel is, de egy szőnyegmanufaktúrát is felkeres.... több»

Tündérország – Ferenc útja
#41028

dokumentum

Külsőrekecsin. Forrófalva. Klézse. Apró, földutakon megközelíthető települések a Kárpátokon túl. Javarészt moldvai csángók lakják. Errefelé nem ritka a nyolc-tíz gyerekes... több»

#41029

animáció

Mia egy hatéves egérlány, aki egy hatalmas ház mélyének rejtekén éldegél Mimi nagymamával, a barátaival és a szomszédaival. A kíváncsi, merész és vakmerő Miát bárki és bármi... több»

#41030

háborús | horror | thriller

Egy fiatal amerikai lány Európába utazik, hogy felkutassa a dédszülei meggyilkolásáért felelős náci őrt.

Fohász utoljára - Töredékes portré Mezey Katalinról
#41031

életrajzi

A költő, prózaíró, irodalomszervező Mezey Katalin élettörténete a szocialista rezsim kultúrpolitikája által gúzsba kötött, tehetséges nemzedéktársai története is egyben. több»

Keleti keresztények – Kereszt és reménység
#41032

dokumentum

A keleti keresztények helyzete napjainkban a figyelem középpontjába került, mivel a magát Iszlám Államnak nevező terrorista csoport vallási kisebbségeket érintő kegyetlen... több»

Jenny: A Beach Movie
#41033

dráma | romantikus | rövidfilm | vígjáték

Egy fiatal férfi elviszi a gyönyörű barátnőjét a tengerpartra, amiből káosz keletkezik.

#41034

dokumentum

Machel Montano 34 éves pályafutása során rengeteget tett azért, hogy a soca zenét megismertesse a világgal. A film az ő történetét meséli el, sosem látott archív felvételek... több»

Rendező: Bart Phillips

#41035

NA Static  (2016)

dráma | krimi | rövidfilm | sci-fi

Egy, a felesége meggyilkolásával gyanúsított férfinak a létéért kell küzdenie.

#41036

NA Elegy  (2016)

horror | rövidfilm

A film a gótikus rémtörténetek hagyományait eleveníti fel, és egy olyan házban játszódik, ahol furcsa paranoia és víziók sújtják az embereket.

#41037

animáció | családi | dráma | rövidfilm

A film cselekménye egy hagyományos baszk ünnep megünneplése körül összpontosul, amelyen megfigyelhetőek a különböző szexista megnyilvánulások is.

#41038

dokumentum | rövidfilm

Egy transzgender tini egy ifjúsági darabban való fellépésére készül, ahol a férfi főszerepet játszaná. A környezete összefog, hogy segítsen neki megszabadulni egy bonyolult... több»

#41039

rövidfilm

Oliver Cowdery a Mormon Könyve lefordítása során szerzett tapasztalatai. több»

Rendező: Ryan Little

Friss piócát tessék!
#41040

dokumentum

A régi nadályosok már nem kínálják tóban, patakban fogott portékájukat a piacon. Manapság tenyésztett, steril példányok szívják a rászorulók vérét és közben harmincnál több... több»