Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#47001

NA Mi Otro Yo  (2022)

vígjáték

Rendező: Pablo Jato

Szereplők: Paulo Sciutto

#47003

rövidfilm

Ezen a vidéken, ahol most nyírfák nőnek, egykor éhbérért dolgoztak emberek. Napjainkban férfiak találkoznak itt, hogy elfojtott szexualitásuknak utat engedjenek. több»

#47009

NA Radiadio  (2023)

dokumentum | rövidfilm

Egy zsidó család próbál a mai kor vívmányainak megfelelni és így fenntartani az évezredes hagyományokat. Bepillantást nyerhetünk egy peszáh történetébe, filmen,... több»

Rendező: Ondine Novarese

#47010

dokumentum

Inspiráló dokumentumfilm barátságról, ambícióról, kitartásról és hét felnőtt férfiról, akik még mindig szeretnek Hide N Seeket játszani. A kulisszák mögött készült... több»

Hubay Jenő: A cremonai hegedűs
#47011

zenés

„Ferrari mester, a hegedűiről híres Cremona város céhelnöke bejelenti, hogy a polgármester pályázatot hirdet mesterhegedű készítésére. A nyertes jutalma egy aranylánc, illetve a... több»

#47012

dokumentum

A film három család sorsát követi nyomon, amelyek az erőszak ördögi körforgásában elválaszthatatlanul összefonódnak az izraeli Lod városában, ahol izraeliek és palesztinok élnek... több»

Rendező: Hilla Medalia

#47013

dokumentum

A Yellowstone az egyik legerősebb szupervulkán a Földön. Mit okozna, ha kitörne? Vezető szakértők bemutatják nekünk a Yellowstone szuperkitörésének különböző lehetséges... több»

A kiskirálylány bosszúja
#47015

thriller

Amikor az alsós gimnazista Dylan új iskolába kényszerül, miután az édesanyját rehabilitációra küldik, gyorsan felbosszantja az ügyeletes szemétkedő lányt. Dylan bácsikája és... több»

Rendező: Michael Feifer

Szereplők: Kate Orsini, Heather McComb

Vanília, fahéj és darált mandula
#47017

dokumentum

Karácsonyi kekszek Európából Nem múlhat el a karácsony színes kekszes tányérok nélkül, melyek hetekkel az ünnepek előtt megillatosítják az otthonunkat. A karácsonyi készülődés... több»

Rendező: Manfred Christ

#47018

fantasy | vígjáték

Tündérmese a világ végéről és egy új világ kezdetéről, apokaliptikus komédiával, valamint egy új generáció ártatlanságával és reményeivel. több»

Bring Them Home
#47019

dokumentum

A Blackfeet kultúrához kapcsolódva a szereplőknek a múlt és a jelen között kell lavírozniuk, hogy leküzdjék traumájukat. több»

Rendező: Daniel Glick, Ivan MacDonald

Szereplők: Lily Gladstone