Filmek

Legjobb filmek 1981-től 1990-ig

Saját filmes lista készítése
#46989

thriller

A történet középpontjában Stause terhes karaktere, Zoe és felesége, Kennedy (Baird) áll, akik egy erdei faházba menekülnek egy békés nászútra. Zoe azonban rögtön ideges lesz a... több»

#46990

dráma

Hazel Kinget, az egyedülálló anyát követhetjük nyomon, aki eltökélte, hogy megvédi lányát. Mindeközben azokat is igyekszik biztonságba helyezni, akik maguk nem tudnak gondoskodni... több»

#46992

NA Adieu Paris  (2021)

vígjáték

Nyolc férfi találkozik egy régi párizsi bárban, akiket egykor "Párizs királyaiként" ismertek, humoruk és barátságuk nem ismert határokat, most azonban egy betolakodó érkezik közéjük.

#46993

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük a modern kalózkodást, és a tevékenység mélyén meghúzódó üzleti érdekeket, amelyek a kegyetlen és kapzsi bűncselekmények mögött állnak. több»

Rendező: Øystein Bogen

Namíbia
#46994

NA Namíbia  (2017)

dokumentum

Namíbia természeti adottsága lélegzetelállító. A Namib-sivatag változatos formájú és magasságú homokdűnéivel a legősibb és legcsodálatosabb sivatag a világon. Varázslatos... több»

Szenes Iván Szilveszter 2023
#46995

zenés

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről-évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. Két részes szilveszteri... több»

#46996

dokumentum

Sepsiszentgyörgyön 1982-ben avatták fel Mihai Viteazul havasalföldi vajda lovas szobrát. 1984-ben, a szobor mögött elhelyezett pokolgép kioltotta a 12 éves Vaszi Jánoska életét. A... több»

Szomorú vasárnap
#46997

játékfilm

A harmincas években világhírűvé vált pesti zongorista, Seress Rezső életét, dalait idézi meg az író e különös hangulatú tévéjátéka. A kis zongorista, Seress Rezső (Bodrogi... több»

Rendező: Sándor Pál

Szereplők: Bodrogi Gyula, Horváth Gyula

Hitet és reményt – MDF-segélyszállítmányok Erdélybe
#46998

dokumentum

A Magyar Demokrata Fórum 1989. decemberében nagyszabású segélyprogramot szervezett Erdélyben. A nemzeti szolidaritás jegyében a közelgő választásokra félretett kampánypénzeket is... több»

Rendező: Balogh László

Szervusz Szenes Iván tér
#46999

zenés

Szenes Iván slágereit az egész ország kívülről fújja, az évről-évre megrendezett emlékkoncerteken pedig megtelik a Szenes Iván tér a rajongókkal. A következő bő másfél óra az... több»

Rendező: Lengyel Zsolt

#47000

dokumentum

Charles M. Blow az afroamerikaiak „fordított nagy migrációjára” szólít fel északról délre, hogy felborítsák a mai politikai hatalmi struktúrákat, és közben visszaszerezzék a... több»