Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#48343

romantikus | vígjáték

Egy pár, akik érzik a szülői és felnőttkori nyomást, először küldik gyerekeiket téli táborba, és szexuális kalandok sorába kezdenek, hogy újraélesszék a kapcsolatukat.

X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert
#48346

zenés

"Az est háziasszonya: Ördög Nóra. 2018. január 1-jén tizedik alkalommal köszöntötte az újesztendőt Mága Zoltán hegedűművésszel és világsztár vendégeivel 13 ezer néző a Papp... több»

India mesél
#48347

dokumentum

Bojti András üvegművész-operatőr indiai benyomásai filmesszévé fűzve. több»

Rendező: Bojti András

És te, költő? Bence Lajos létlelet
#48348

dokumentum

Bence Lajos József Attila díjas muravidéki költő verses portréfilmje. A személyes vallomás és a versmondók közvetítésében a költészet reflektál egymásra. Mert ahol egy... több»

#48349

fantasy

Néhány tinédzser véletlenül egy ősi lényt szabadít rá szülővárosára, amelyet még Halloween éjféle előtt meg kell állítaniuk. több»

#48351

thriller

A tapasztalt bérgyilkos, Wilson utolsó megbízatását Fuerteventura szigetén kapja, hogy megöljön egy férfit, akivel még sosem találkozott. Ám a célpont késik, és Wilsonnak meg kell... több»

#48353

romantikus | vígjáték

#48357

dráma

Egy fiatalember másról álmodik, mint az üzlet, amelyet hamarosan átvesz, és a vele járó házaséle:; vonzza a falujában fellépő furcsa vaudeville-társulat pikáns élete. több»

#48358

NA Dard  (2024)

dráma | thriller

#48359

dokumentum

Drew Hayden Taylor, Kanadában élő odzsibve őslakos író és kultúrkritikus Németországba utazik, hogy kiderítse, miért vonzódnak annyira a németek az észak-amerikai őslakosok... több»

A romániai zsidók története
#48360

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm a Romániában élő zsidóság történetét tárja fel az első telepesek érkezésétől kezdődően egészen a kommunista berendezkedésig. több»

Rendező: Oana Giurgiu