Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Cápák inváziója
#50321

dokumentum

Józan ésszel azt hihetnénk, hogy a cápák a tengerben élnek, és annak, aki fél tőlük, elég elkerülnie a strandokat. A helyzet azonban nem ilyen egyszerű: a világ e téren is... több»

101. magyar népmese
#50322

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Portréfilm Mikulás Ferencről, a Kecskemétfilm Stúdió alapítójáról, aki évtizedek óta töretlen hittel vezeti az ország legrégebben működő rajzfilmstúdióját. 50 év alatt több,... több»

Rendező: Novák Tamás

#50325

dokumentum

Hannibál, a történelem egyik leghíresebb tábornoka, csupán 16 nap alatt kelt át az Alpokon, hogy támadást indítson Róma ellen; egy szakértői csoport első alkalommal... több»

#50327

NA Baba  (2022)

dráma | rövidfilm

Baba, a Nairobi külvárosában élő hatéves kisfiú egy szokatlan képességet használ arra, hogy elmeneküljön a zord valóság elől. több»

#50329

dokumentum

A dokumentumfilmben átélhetjük a Budapest-Bamako rali induló pillanatait, amikor három csapatot követünk nyomon, amint kérdéses állapotban lévő autóikat felújítják és... több»

Rendező: Villám Géza

#50330

dokumentum

Képesek vagyunk-e ma is a négy sarkalatos erény – az igazságosság, a mértékletesség, a lelki erősség és az okosság – mentén élni az életünket, vagy ez csupán utópia egy olyan... több»

Rendező: Szögi László

Franz Kafka – két világ közt
#50332

dokumentum

Kafka úgy rendelkezett, hogy halála után teljes mű-, levél- és íráskészletét égessék el. Kiadója és barátja szerencsére nem teljesítette kívánságát, így megmentette a... több»

#50333

játékfilm

Tizennyolc évnyi szerelem és egymásra épített élet után Vágrándy Aladár egy nap különös hangulatban érkezik haza hivatalából szokásos ebédjére, nem is sejtve, hogy... több»

#50335

dráma

Annie kétségbeesetten menekül Montrealból az Egyesült Államokba kisfiával, Felixszel és tinédzser lányával, Sarah-val, miután Sarah súlyosan megsebesíti az iskola zaklatóját. Annie... több»

#50336

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»