Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50321

dokumentum

Martha Robbins főemlőskutató és tudóstársai rendkívüli eredményt értek el a gaboni esőerdő mélyén: elnyerték a bizalmát egy csoport vadon élő gorillának, melyek szokásait és... több»

Merry Textmas
#50324

vígjáték

A család minden évben összegyűlik Abuela mexikói házában. Amikor Gaby véletlenül hozzáadja Alexet, a munkatársát a családi csoportos beszélgetéshez, jószándékú családja úgy... több»

#50328

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

42/44 a Vajdaságban
#50329

dokumentum

Dokumentumfilmünk a több tízezer vajdasági magyar életet követelő 1942-es hideg napok és 1944-es partizánterror, illetve a délvidéki hadjárat hiteles és eddigi legpontosabb... több»

Rendező: Lavro Ferenc

Tall, Dark and Dangerous
#50330

horror

Alice úgy dönt, hogy kipróbál egy társkereső alkalmazást, ahol úgy tűnik, megtalálja a tökéletes párját, de rájön, hogy a férfi egy szélhámos, aki ellopta korábbi szobatársa... több»

Szerencsétlen flótás
#50332

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»

#50334

NA A profi  (2022)

akció

A Profi. Egy megbízást befejezve a profi páros találkozik a megbízóval de a várt fizetés helyett az életüket akarják elvenni. De vajon ki is az igazi “Profi”?   több»

#50337

akció | animáció | krimi

Miközben a Közbiztonsági Hivatal főfelügyelőjeként részt vett egy megbeszélésen, Akane Tsunemori jelentést kapott arról, hogy egy külföldi hajón incidens történt, ami egy... több»

#50338

NA Hot Forever  (2022)

vígjáték

Iliza Shlesinger különböző témákról beszél. Minden lány csúnya melltartójától kezdve egészen addig, hogy minden felnőtt férfinak szüksége van egy box springre. több»

Rendező: Steve Paley

Szereplők: Iliza Shlesinger

Csángóidő – A lényeg mindig láthatatlan
#50340

dokumentum

Múlt idő, jelen idő, csángóidő. Vajon mennyi idejük van még a csángóknak magyarnak maradni? Lesz-e magyar jövő idejük? Vajon meddig tudnak még etelközi kultúránk letéteményesei... több»

Rendező: Czencz József