Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Kitörés
#50321

NA Kitörés  (2009)

dokumentum

Megejtő film, amely életszerűen, archív felvételek és annak a végzetes napnak a résztvevőitől kapott beszámolók alapján mutatja be a II. világháború kitörését... több»

#50323

akció | animáció | kaland

Megamind korábbi gonosztevő csapata, a Végzet Szindikátusa visszatért. Újdonsült kék hősünknek most a gonosz látszatát kell fenntartania, amíg össze nem tudja gyűjteni barátait,... több»

#50325

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»

Wet House
#50328

NA Wet House  (2021)

dokumentum

A Wet House kíméletlen pillantást vet a peremvidéki életre, és egy radikális gondozási modellt mutat be a krónikus alkoholizmus kezelésére. A film egy éven keresztül dokumentálja a... több»

Rendező: Benjamin May

Janovics Jenő, a magyar Pathé
#50329

dokumentum

Az 1910-es évek eleje: a film még inkább vásári mulatság, mint művészet, mégis sokan a színház jövőjét féltik tőle. Korának legjobb színházigazgatója, Janovics Jenő azonban... több»

Rendező: Zágoni Balázs

#50330

dokumentum

Egyre furcsább dolgok történnek a mallorcai Magalufban. A város egyre züllöttebbé válik, vér és emberi vizelet folyik az utcán, a szervezett bűnözés egyre nagyobb mértéket ölt.... több»

#50333

NA Quicksand  (2023)

thriller

Egy majdnem válófélben lévő házaspárt ismerhetünk meg, akik egy kolumbiai esőerdőben túrázás közben futóhomokba ragadnak. Megküzdenek a dzsungel elemeivel, és együtt kell... több»

#50334

horror | sci-fi | thriller

Joseph és Sidney, a két testvér a törvény elől menekül. A titokzatos farmház, ahol megszállnak, megmagyarázhatatlan módon szállja meg őket. Miközben megpróbálnak visszatérni a... több»

A Show-Stopping Christmas
#50335

családi

Regina, egy massachusettsi színház tulajdonosa az ünnepi előadás előtt készül eladni az ingatlant. Riley-nak, a művészeti vezetőnek pedig Regina múltjának, jelenének és jövőjének... több»

Rendező: John Stimpson

#50336

NA Retreat  (2022)

dokumentum | rövidfilm

A dokumentumfilm feltárja az egymástól távoli háborúk közötti összetett összefüggéseket, bemutatja a munkaerő-migráció árát, továbbá feltárja az évtizedes politikai és... több»

Rendező: Anabela Angelovska

#50339

NA Rh-Null  (2022)

akció

Rendező: Aaron Sturgess

Szereplők: Ember Brown, Jenni Brown