Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Szerencsétlen flótás
#50341

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»

#50343

NA Elgskogen  (2021)

dokumentum

Norvégiában szent dolognak számít a jávorszarvas vadászata, amely nagy hagyományokra tekint vissza.

Rendező: Ane Helga Lykka

#50345

NA The Wendigo  (2022)

horror

Egy rosszindulatú algonquiai szellem, amelyet szarvasfejű, patás és agancsos fenevadként írnak le, és amely Északkelet-Amerika jéghideg vadonjában lakik, megszállja azokat a lelkeket,... több»

#50347

dokumentum

Inspiráló dokumentumfilm barátságról, ambícióról, kitartásról és hét felnőtt férfiról, akik még mindig szeretnek Hide N Seeket játszani. A kulisszák mögött készült... több»

#50348

horror | misztikus

Egy anya rejtélyes halála és gyermeke eltűnése egy csoport szabadúszó újságírót Svédországba vezet. A négyfős csoport a híres újságíró, Linn Söderqvist vezetésével riportot... több»

A tojás - egy új élet kezdete
#50349

dokumentum

Az állatok 99 %-a tojással szaporodik, tehát, meghatározó szerepet játszik a földi élet kialakulásában. A film a tojásrakás titkaiba vezet be minket a halaktól a rovarokon át a... több»

Böll közlegény megmentése
#50351

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban náci tizedesként szolgált Heinrich Böll három hónapját meséli el. A több frontot is megjárt, sérült katona 1944-ben Magyarországon lábadozik,... több»

#50355

dokumentum

Az elektromos cigaretták ma már mindenhol megtalálhatóak, de tényleg jobban, mint a sima cigaretták, és mi van valójában bennük? Michael Mosely maga is ezt szívja, hogy kiderítse. több»

#50357

családi

Christina a Hollingbrook családnak segédkezik az évi borkóstolójuk megrendezésében, amibe beletartozik Michael kockázatos ötlete - ami a jégbor. több»

Bring Them Home
#50358

dokumentum

A Blackfeet kultúrához kapcsolódva a szereplőknek a múlt és a jelen között kell lavírozniuk, hogy leküzdjék traumájukat. több»

Rendező: Daniel Glick, Ivan MacDonald

Szereplők: Lily Gladstone

#50359

dokumentum

Dabiznál 10 évvel ezelőtt diganosztizálták az ALS-t. Most útnak indul, hogy felhívja a figyelmet erre a ritka és kegyetlen betegségre. több»

Rendező: Víctor Escribano

Szereplők: David Riaño