Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Én az orrszarvúkkal vagyok
#50342

dokumentum

Billy Bush televíziós műsorvezető kilép a stúdiók biztonságos komfortzónájából, s meg se áll a nepáli dzsungelig. Küldetése: segédkezni a helyi vadőröknek az indiai... több»

#50344

zenés

Az első kislemezük 40. évfordulójára időzítve a brit duó megrendezte a Dreamworld koncertjük filmadaptációját. A legnagyobb slágereik repertoárját bemutató film a „West End... több»

Rendező: David Barnard

Szereplők: Chris Lowe, Neil Tennant

#50347

misztikus

Amikor Francesca "Frankie" Quinn magánnyomozó vőlegényét meggyilkolják, a férfi nővére felbérli, hogy találja meg a gyilkost. Frankie-nek együtt kell dolgoznia Wynnel, az ügyre... több»

A világ legkövérebb embere − tíz évvel később
#50350

dokumentum

A 11 éven át forgatott egyedülálló dokumentumfilm bemutatja, hogyan nehezítette meg a végletekig Paul Mason életét a rajta eluralkodó ételfüggőség. több»

Rendező: David Pounds

#50351

dráma | krimi

#50353

western

Miután Wild Billt megölik egy pókerjátszmában, Calamity Jane-nek ki kell törnie a börtönből, hogy bosszút álljon. A küldetését Deadwood seriffje, Mason akadályozza, aki őrizetbe... több»

#50355

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

Együtt a Kárpát-medencében
#50356

dokumentum

Csoóri Sándor Népművészeti Fesztivál. Az „Együtt a Kárpát-medencében” című filmben 34 helyszín történésein keresztül mutatjuk be a Magyarország Kormánya által támogatott... több»

Rendező: Scrob Andrea

#50357

NA Hole  (2023)

rövidfilm

Egy házlátogatás során Jeong-mi felfedez egy kisfiút és kishúgát, akik egy olyan házban élnek, amelyben egy nagy csatornanyílás van. A gyerekek megkérik Jeong-mit, hogy menjen le az... több»

Szerencsétlen flótás
#50358

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»

#50359

NA Lola  (2024)

dráma

A 2002-ben, Közép-Amerikában játszódó Lola a tizenkilenc éves Lola James (Peltz Beckham) körül forog, aki kétségbeesetten dolgozik azon, hogy elég pénzt gyűjtsön ahhoz, hogy... több»

#50360

dráma | vígjáték

A New York Times bestseller regénye alapján készült filmben A.J. Fikry (Kunal Nayyar) könyvesbolt-tulajdonos élete nem úgy alakul, ahogyan azt várta, hiszen érzelmileg és anyagilag is a... több»