Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50361

krimi

A sikeres Agatha Londonból Carley-be, egy aprócska faluba költözik, ahol nem sikerül rögtön beilleszkednie. Ráadásul az ő spenótos pitéje bizonyul a gyilkos fegyvernek egy... több»

Rendező: Geoffrey Sax

Teremtő erő
#50362

dokumentum

Eszterházy Károly püspök a XVIII. századi Magyarország karizmatikus építője volt. Az ő nevéhez fűződik hazánk első, egyetem céljára létrehozott épülete, az egri líceum. A... több»

#50366

NA Boss  (2023)

dráma | krimi

Bogdan egy fegyveres rablásban vesz részt három olyan férfival, akiket alig ismer. Miközben a tetthelyről menekül, véletlenül elgázol egy szemtanút. több»

#50367

családi | romantikus | vígjáték

A középiskola végéhez közeledve Erin, az egyetlen kívülálló az osztályában, és Liz, a képregényes stréber és atlétikai sztár barátsága próbára tétetik, amikor Lizt felveszik... több»

#50368

vígjáték

Egy család 1991-ben nyaral, amikor tizenéves lányuk úgy dönt, hogy megszökik a barátjával. A szülők előre utaznak az időben 2022-be, és meglátják, mennyit változott Spanyolország... több»

#50369

NA Dard  (2024)

dráma | thriller

#50370

dráma

Egymásba fonódó történetek, amelyeket egy nap alatt mesélnek el.

#50373

NA Sid Is Dead  (2023)

dráma | vígjáték

A többiek számára láthatatlan gimnazista fiú elszólja magát, és neki köszönhetően felfüggesztik az iskola legnagyobb zsarnokát, majd rájön, hogy talán már csak két hete maradt... több»

#50374

vígjáték

HBO Max

Nyomon követhetjük Yvonne Orji fejlődő gondolatait a barátságról, a randizásról, a felnőtté válásról és arról, hogy a srácoknak miért van szükségük jobb barátokra - mindezt... több»

#50375

NA A rács  (1970)

animáció

Filmio

Egy fogoly színes zsírkrétával rajzolt ábrákkal próbálja elviselhetőbbé tenni a börtönlét sivárságát. A börtön tisztje azonban nem habozik még ezt a kis örömet is elvenni... több»

Szerencsétlen flótás
#50377

játékfilm

Jenőt, a közszeretetnek örvendő műtőst távollétében megválasztják szakszervezeti bizalminak. Ezután derül ki, hogy nem tagja a szakszervezetnek, sőt nem is dolgozója a kórháznak.... több»

A megtisztító korom – Remélés – Farsangi szokás Novajon
#50378

dokumentum

A Heves-megyei Novajon egy vidám ál-lakodalmas menet jellegzetes, maskarába öltözött, fiatal, még meg nem házasodott legényei végigjárják a falu utcáit csörömpölés és zeneszó... több»

Rendező: Kovacs Laszlo