Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50402

dokumentum

24 évnyi repülés során a Concorde hibátlan teljesítményt nyújtott, és a valaha volt egyik legbiztonságosabb utasszállító repülőgépnek számított. Mi vezethetett a tragédiához,... több»

Rendező: Jeremy Hall

Szereplők: Colin Tierney

#50404

dokumentum

Burger Barna portréja Burger Barna fotóművész volt, példaértékű alkotókedvvel, kitartással és lelki erővel. Megjelent 10 könyve, fotózott napilapnak és havi magazinoknak, 23 éven... több»

Rendező: Blastik Noémi

#50405

krimi

Dinard, a francia üdülőhely egy brit filmfesztiválra készül, amikor egy rendező holttestét találják meg a vízben. A férfi egy hajótörés áldozata lett, amelyben a nővére is... több»

#50407

dokumentum

A film Jason S. Logant követi, egy olyan művészt, aki az Északi-sarkvidéktől a Halál-völgyig mindenfelé kutat, hogy tintát készítsen olyan vad összetevőkből, mint a gyomok, a... több»

#50408

dokumentum

Az Ausztráliától a Bass-szoros által elválasztott Tasmania a Föld egyik utolsó ember nem bolygatta vadonja: egy hósapkás hegycsúcsok koronázta, fenséges erdők borította táj, melyben... több»

#50410

dráma

Grace egy sportsérülést követően az ópiátok rabjává válik. Anyja felügyelete alatt kész maga mögött hagyni a függőségét, de a múltja nem hagyja elmenni: Richie elrabolja őt egy... több»

#50411

dokumentum

Parks hihetetlen története és a történelmi buszbojkotton túli élete, amely feltárja az aktivizmusa mögött álló szándékot, radikális politikáját és bátorságát. több»

#50416

dokumentum

Hae Min Lee 1999-es gyilkossági ügyét exkluzív interjúk segítségével tekintjük át, miközben a volt barátnője meggyilkolásáért elítélt Adnan Syed ügye újratárgyalásáért küzd. több»

#50418

NA Salvation  (2024)

dráma | musical | vígjáték

#50419

fantasy | misztikus

Az uralkodónő lányának eltűnése rábír két testvért, hogy újra békét és szövetséget kössönek, miután egy háború szembe állította őket egymással. több»

Peru: Áldozatok Chimor királyságban
#50420

dokumentum

Gyermekek és fiatal lámák százainak a XV. századból származó maradványait találták Peruban - a tudósokból álló csapat vizsgálja az áldozatok körülményeit. több»