Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51722

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A Magyarok ősei még a sztyeppét járták, mikor ezzel a csodálatos vadfajjal szoros kapcsolatba került népünk. Ha megismerjük történelmi szerepét, rejtett életét ennek a gyönyörű... több»

Aranykor
#51723

NA Aranykor  (1977)

Dezső a kisnyugdíjas folyton zsörtölődik feleségével, aki nem ad neki pénzt, mivel tudja, hogy azt a kocsmában költené el. Egy reggel elindul otthonról, és mindenféle praktikákat... több»

Az állatkert kölykei: Ragadozó születik
#51725

dokumentum

A szívhez szóló filmben különleges pillanatoknak lehetünk szemtanúi: bébi ragadozók születnek, ami különösen nagy öröm a gondozók számára, hisz fokozottan védett fajokról van... több»

#51726

NA SHTF  (2022)

sci-fi | thriller

Egy apa és fia 20 éve élnek a társadalmon kívül. Egy nap találkoznak egy kívülállóval, aki azzal fenyegeti meg őket, hogy elpusztítja az általuk felépített utópiát.

6:3, ahogy még sosem láttad
#51728

dokumentum

A magyar labdarúgó-válogatott 1953. november 25-i mérkőzésének digitálisa felújított változata. A legendás angol–magyar meccs nemcsak egy sportesemény, hanem a magyar nemzeti... több»

#51729

horror

Vicky egy fiatal nő, aki épp egy szakításon van túl, el szeretne vonulni. Végül a barátja távoli erdei faházába megy, ahol továbbra is fehérneműben pózol a 18 & Over, egy csak... több»

Amerika vad arca: Téli különkiadás
#51731

dokumentum

Az amerikai tél fagypont alatti hőmérsékletet, keserves szélviharokat és élelmiszerhiányt hoz magával. Egyes állatok fészkekbe és odúkba húzódnak, hogy megvárják a tavasz... több»

#51732

NA Grimes  (2022)

horror

Rendező: Brent Garrett

#51734

dokumentum

A dokumentumfilm egy fiatal tigris életét és zsákmányszerzési szokásait követi nyomon, hogy körüljárja a kérdést, vajon meddig kielégítő az élettér az orosz vadonban élő... több»

#51735

dokumentum | életrajzi

Ez az időszerű dokumentumfilm a HQ Trivia, a forradalmi „game show a telefonodon” alkalmazás technológiai felemelkedésének és bukásának krónikája, amely vírusként terjedt el,... több»

#51736

dokumentum | rövidfilm

Csaba látássérült, és mint oly sokan a mai világban, online randi alkalmazások segítségével próbálja megtalálni az igazit. De vajon hogy boldogul egy világban, ahol a képek és a... több»

Rendező: Danial Shah

#51737

dokumentum

A dokumemtum ritkán látott archív felvételeken és a palotába bejáratos bennfentesek információin keresztül tárja fel a királynő szavainak hatását: a világ vezetőivel való... több»

Rendező: Stuart Strickson

Szereplők: Hugo Vickers, Roya Nikkhah

#51738

NA Blueback  (2022)

családi | dráma

Abby búvárkodás közben összebarátkozik egy csodálatos vadkék sügérrel. Amikor Abby rájön, hogy a halat veszély fenyegeti, aktivista anyukájától, Dorától merít ihletet, és... több»

#51740

animáció

Anya és apa táborozni viszi az erdőbe Lolát, Lucie-t, Hugót és Victort. Amikor a felnőttek vizet keresve eltévednek az erdőben, Lolának kell megnyugtatnia társait, hogy minden rendben... több»