Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
Versenyfutás a gnúkkal
#51761

dokumentum

Két maszáj kísérő követi a gnúcsordákat a kenyai Masai Mara ökoszisztémáján át, miközben táplálkoznak, átkelnek folyókon, farkasszemet néznek a ragadozókkal és a legnagyobb... több»

#51763

dokumentum

Az Ausztria középpontjában fekvő Ausseerland-régiót a jégkorszak formálta. Havas csúcsaival és csodálatos tavaival Salzkammergut egyik legvarázslatosabb vidéke. Megismerhetjük a... több»

Rendező: Alfred Ninaus

Szereplők: Kautzky Armand

#51764

dráma

Életigenlő családi dramedy, amely egy vidéki kisvárosban játszódik. Dustin Hoffman játssza Billt, Sam (jake Hoffman) feltűnősködő apját. Sam hazatért, hogy gondoskodjon a... több»

#51767

dokumentum

Judy Malinowskit, a 31 éves kétgyermekes anyát benzinnel locsolta le és gyújtotta fel az őrült volt barátja - és az elsők között tanúskodott a síron túlról a saját gyilkosának... több»

Rendező: Patricia E. Gillespie

Szereplők: Judy Malinowski

#51768

NA La Cocina  (2024)

dráma

A dráma egy forgalmas manhattani étteremben játszódik. Ebédidőben eltűnik a pénz a kasszából, mire az összes papírok nélkül dolgozó szakács ellen nyomozás indul, Pedro az első... több»

Remember
#51769

NA Remember  (2022)

akció | dráma

Rendező: Il-Hyeong Lee

Szereplők: Sung-min Lee, Joo-Hyuk Nam

#51771

NA Junk Food  (2022)

misztikus | thriller | vígjáték

Release info
#51773

animáció

Rendező: Rob Minkoff

Szereplők: Jeff Willy

#51774

dokumentum | életrajzi | történelmi

Megismerhetjük a kaliforniai Wattsból származó mitikus kosárlabda-legenda nehezen hihető történetét, akit a 70-es évek elején kitiltottak az NBA-ből, miután csúnya vitába keveredett... több»

#51775

NA Black Girls  (2024)

dokumentum

A Black Girls egy vizuális antológia, amely a fekete nők érdekérvényesítésének spektrumát tárja fel, és megvilágítja, hogy az interszekcionalitás sarkai hogyan hozhatnak... több»

#51777

dokumentum

Egy filmrendező elmerül fotós édesanyja archívumában, hogy felépítsen egy személyes történetet a szerelemről, a veszteségről és arról, hogy a hátrahagyott munkában megtaláljon... több»

#51778

sci-fi

Egy kisvárosban egy csapat tinédzser felfedez egy különös tárgyat, amely próbára teszi barátságuk erejét. több»

#51779

dokumentum

A híres színész, Rock Hudson életrajzát vizsgálja Hollywood és az LMBTQ+ mozgalom, aki nyilvánosan a „nőcsábász” karakterét testesítette meg, magánéletében azonban meleg férfi... több»