Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51781

romantikus | vígjáték

Az arrogáns Elizabeth vonakodva megy el egy nigériai munkaútra, de ott hamarosan felismeri, hogy az életben vannak fontosabb dolgok is, mint az anyagi javak. több»

#51784

dokumentum

CHAN Chia-Lung rendező és kutató évek óta Tajvan változatos tájaiban merül el, felfedezi erdeit, hegyeit és óceánjait, miközben aprólékosan megfigyeli és dokumentálja a pillangók... több»

Rendező: CHAN Chia-lung

Tizenkét pokol – A Nagy Háború isonzói csatái
#51785

dokumentum

Száz éve, 1917. október 24-én zajlott le a történelemben caporettói csodaként emlegetett áttörés. Két és fél év folyamatos, százezrek életébe került védekezés, majd... több»

#51786

Egy sorozatgyilkos egy gyanútlan új áldozatot visz magával egy hétvégi kiruccanásra, hogy újabb holttesttel gyarapítsa egyre növekvő áldozatainak számát. A nő beveszi a férfi... több»

#51787

romantikus

Egy "szerelemtanácsadó" író és egy randirovat írója vonzódni kezdenek egymáshoz, és mindketten a saját stratégiáikat használják, hogy megnyerjék a másik szívét. több»

Szereplők: Brooks Darnell

Magyar szentek és boldogok – Szent királylányok
#51789

dokumentum

A magyar női szenteket az emeli ki a szentek női közösségéből, hogy egy középkori és egy XX. századi kivételt leszámítva királyi vérből valók. A középkori arisztokrata nők... több»

Rendező: Jankovics Marcell

#51790

NA Flo  (2023)

Az „Atlanti-óceán kis menyasszonya”-ként ismert Florence Arthaud mindenekelőtt nagyszerű tengerész volt. Kivételes teljesítménye, amely egyedülálló ebben a férfiak uralta... több»

Szülőföldjeim / Szülőföldem
#51791

dokumentum

Borsos Miklós Munkácsy- és Kossuth-díjas érdemes művész, a magyar szobrászat kiemelkedő egyénisége az erdélyi Nagyszebenben született. Családja 1916-ban költözött Győrbe, ahol... több»

Rendező: Wiedermann Károly

#51792

animáció

Rendező: Luka Rukavina

#51793

NA Lui  (2021)

dráma | thriller

Egy alkotói válságban szenvedő zeneszerző egy vidéki kisvárosban készül elvonulni abban bízva, hogy újra ihletet talál majd, új otthonában azonban továbbra sem hagyják nyugodni a... több»

#51794

romantikus

Liz hazaköltözik, hogy gondoskodjon az apjáról, akivel már évekkel korábban megszakították a kapcsolatot. Eltökélte, hogy saját lányának a legszebb karácsonyt ajándékozza idén,... több»

#51796

dokumentum

Arlberg - A csodás hegység, a rejtőzködő, megbúvó paradicsomi táj, a tiroli Vorarlberg árnyékában. Ausztria nyugati részén ez a hegycsoport jelzi a határt. Ha keletre tekintünk,... több»

Rendező: Heinz Leger

Szereplők: Otto Clemens

#51797

fantasy

Cecilia rájön, hogy a nyugdíjba vonulás nem olyan, mint amilyennek látszik, ezért úgy dönt, hogy meglepetésszerűen meglátogatja lányát, Alexist, aki a CYBER SANTA nevű online... több»