Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51782

NA Wanted Man  (2024)

akció | thriller

A film egy rendőrtisztet követ nyomon, akinek egy szemtanút kell elkísérnie, miután egy kartell lövöldözése több DEA-ügynök halálát okozza, de aztán el kell döntenie, hogy kiben... több»

#51783

NA Uten filter  (2021)

dokumentum

Milyen egy fiatalkorú élete napjaink Norvégiájában? Választ ad rá a dokumentumfilm, amelyben hét tinédzser mindennapjait követhetjük nyomon. több»

Michael és Mick Schumacher
#51785

dokumentum

Fedezzük fel együtt a sporttörténelem két legizgalmasabb karrierjét: vizsgáljuk meg közelebbről a legendás apa és fia útját. Ez Schumacherék története. több»

#51788

akció | sci-fi | thriller

„Uram, te voltál nékünk hajlékunk nemzedékről nemzedékre”
#51790

dokumentum

120 éves a Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet A Kolozsvári Protestáns Teológiai Intézet az Erdélyi Református Egyházkerület, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület,... több»

Rendező: Tóth Orsolya

321
#51791

NA 321  (2022)

játékfilm

Hét ember utazása egy ismeretlen hely felé, ahova már csak csomagok nélkül lehet megérkezni. A 321-es kocsi utasainak története. Polgár Péter vizsgafilmje a Színház- és... több»

Rendező: Péter Polgár

Ön-Tér-Kép – A magyar nemzet lelkiállapota
#51792

dokumentum

Jelenczki István korunkban az a magyar filmkészítő, aki nemcsak a legkiválóbb dokumentaristák közé tartozik, de ő az, aki mélységével és empátiájával nagyjából azt és úgy... több»

Rendező: Jelenczki István

#51797

dokumentum

A dokumentumfilmben Csányi Vilmos etológus jár utána annak a kérdésnek, hogy miben hasonlítanak ránk, emberekre szőrös kedvenceink, a kutyák. Az ELTE Etológia tanszéke kezdte meg a... több»

#51798

vígjáték

Netflix

Egy csapat túlélő beköltözik egy bunkerbe és együtt várják a világvégét. Azonban úgy tűnik a nárcizmus, nihilizmus és féltekenység hamarabb kicsinálja őket, mint az apokalipszis. több»