Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51881

dráma

Miután Brenda Lee-t végzetes mellrákkal diagnosztizálják, útnak indul, hogy megtalálja a lányát, akit annak idején örökbe adott. több»

#51882

NA Odakint  (2020)

(1)

animáció | rövidfilm

Egy csapat gyerek játszik önfeledten odakint. Az egyik kislány, aki egy kissé elveszettnek érzi magát, varázslatos és kozmikus kalandra indul. Útja során sikerül megküzdenie saját... több»

Rendező: Orosz Judit

#51883

dokumentum

„Ennek az Ausztráliában forgatott filmnek a kiötlője, szponzora és főszereplője Dr. Hangay György, akiről fontos tudni néhány dolgot. Először is: egy olyan világcsavargóról van... több»

#51884

thriller

Vera ráébred, hogy a menekült, akit le akar vadászni, valójában egy olyan ember, akit meg kell mentenie, hogy megoldja a vőlegénye, Tony halála körüli rejtélyt.

Rendező: Chabi Ibidon

#51886

dráma

Egy autista fiú karácsony este világrekordot próbál dönteni, és eközben egyesíti családját és közösségét. A filmet valós események ihlették. több»

A reményhez − Csokonai Vitéz Mihály
#51887

dokumentum

Megkapó műsor Csokonai Vitéz Mihály pályájáról, életéről és költészetéről - néhány ismert és kevésbé ismert versével illusztrálva. több»

There's Soul in Our Soil
#51888

dokumentum

A dokumentumfilm egy növekvő, gazdag múlttal bíró, de mentális válságban lévő közösséget mutat be.

Szereplők: Tyler Simmonds

A milliárd fontos üdülőhajó megépítése
#51889

dokumentum

Mérnökökből álló elit csapat versenyez a világ leghatalmasabb és technológiailag legmodernebb üdülőhajójának megépítéséért. több»

#51890

NA Baba  (2017)

vígjáték

A furcsa öreg hölgy kénytelen egyedül megbírkózni életével miután országa, családja és az egész rendszer romokban hever. Megélhetését abból próbálja meg fedezni, hogy feldob egy... több»

#51892

musical

Laura McKenzie és Erik Estrada műsorvezetők – kiegészítve Montel Williams, Dean Cain és más vendégek társaságával – bemutatják az elmúlt évek legjobb pillanatait a hollywoodi... több»

#51894

NA Black Sky  (2025)

akció | vígjáték

#51895

NA Arzé  (2023)

dráma | vígjáték

Arzé, az egyedülálló anya tizenéves fiával utazik keresztül a szektás Bejrúton, hogy megkeresse ellopott robogójukat, egyetlen megélhetési forrásukat. több»

A bölény – egy amerikai ikon
#51896

dokumentum

A bölény az észak-amerikai vadon szívós ikonja; hogy jobban megismerjük őket, követjük egy bölény életét a fiatal borjú születésétől kezdve egészen az erős bikává... több»

#51897

dokumentum

Netflix

Onoe Matsuya, kabuki színész Idomu című sorozatának utolsó része, amelyben szerepel Ikuta Toma is, akinek ez az első kabuki szerepe. több»

Rendező: Tadashi Aizawa

Szereplők: Tôma Ikuta, Matsuya Onoe

#51900

horror | vígjáték

Hat tavaszi szünetre érkező főiskolás kap egy faházat a georgiai mocsárvidéken. Dacból úgy döntenek, hogy a hátsó tóba dobják az iskolai laptopjaikat, amivel tudtukon kívül... több»