Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Halcatraz Kupa Levelek
#52324

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

A Leveleki Víztározó különleges kihívás elé állítja a pontyhorgászokat. Az izgalmas egyhetes verseny keretében mérték össze tudásukat a Halkatraz Kupa résztvevői. több»

#52326

NA Moscas  (2023)

thriller

Machi úr egy hatalmával és pozíciójával visszaélő üzletember, aki hirtelen extrém helyzetbe kerül: amikor ki akar cseréni egy kilyukadt gumiabroncsot, meglepetésére egy eltorzult... több»

#52327

animáció

Rendező: Néstor F. Dennis

Szereplők: Johnny Depp

#52331

NA Adieu Paris  (2021)

vígjáték

Nyolc férfi találkozik egy régi párizsi bárban, akiket egykor "Párizs királyaiként" ismertek, humoruk és barátságuk nem ismert határokat, most azonban egy betolakodó érkezik közéjük.

Attenborough hangyahegye
#52333

dokumentum

David Attenborough vezet minket keresztül a hangyák rejtélyes birodalmán, bemutatva egy legendás város meséjét királynőkkel és dolgozókkal, inasokkal és katonákkal, és elképesztő... több»

Mátrix: Generáció
#52335

dokumentum

Az első Mátrix-film 1999-es bemutatóját követően popkulturális jelenséggé vált. Különleges dokumentumfilm a Mátrixsagáról és prófétai aspektusairól. Amikor 1999-ben bemutatták... több»

#52336

dokumentum

A Minnesota és Maryland Egyetem két volt hallgatója mesél az átélt szexuális zaklatásokról és azok hatásáról, és ezzel ráirányítja a figyelmet erre a sok vitát kiváltó... több»

#52337

romantikus

Kendall egy tehetséges Down-szindrómás művész. Impresszionista stílusban fest, és művészetét sokan elismerik. Családja szereti és támogatja mindenben, főleg édesanyja és... több»

Tappancs Hotel
#52338

animáció

TV-ben (Minimax, csütörtök 01:33)

Egy nap egy fakopáncsot vitt a gazdája a Kisállat Szállóba. Érkezése vonzotta a bámészkodókat. BuBu-t, a tengerimalacot, Vicky-t nőstény macskát, LiLi-t a kiskutyát és az új... több»

Így készült: A Viszkis
#52339

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy... több»