Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52303

Esther a Dior Avenue Montaigne műhelyében vezető varrónőként dolgozik. Egy nap a metróban ellopja a táskáját egy 20 éves nő, Jade. Ahelyett azonban, hogy hívná a rendőrséget,... több»

#52305

NA Last Dance  (2022)

dokumentum

A dokumentumfilm az ikonikus drag queenről, Vince-ről, azaz Lady Vinsantosról és az utolsó párizsi show előtti küzdelmeiről szól. több»

Rendező: Coline Abert

Szereplők: Vinsantos DeFonte

A Bank utcától Ecuadorig
#52309

A portréfim Olga Fisch magyar származású festő, iparművész, műgyűjtő életútját mutatja be. több»

#52310

NA On Our Way  (2023)

dráma | romantikus

Egy problémás fiatal filmes egy sötét hanggal küzd a fejében. Vajon egy titokzatos múzsa megvilágíthatja-e a kiutat? több»

Túlélés a vad északon
#52311

dokumentum

Az Északi-sark kanadai területeiről és a tundrától eljutunk a partvidékig és a roppant erdőkig; bemutatjuk az állatok túlélési módjait, ahogy megragadják az élet és halál... több»

無所住
#52312

NA 無所住  (2024)

dokumentum

Rendező: Ming-liang Tsai

#52314

NA Benzingőz  (2022)

rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Egy félresikerült rablás után a benzinkút tulajdonosának döntenie kell: megvédje ostoba alkalmazottját, vagy átadja őt Ballybeg legveszélyesebb emberének. több»

#52315

családi

Yana egy nagyvárosi iskolában kezdi az új tanévet. Ahonnan ő jött, a nők fejkendőt viselnek, ezért az osztálytársai gúnyolják. Egy erdei iskolai táborban a társai rosszul lesznek az... több»

#52316

dokumentum

A férfit, mint vadászt sokáig a fő családfenntartónak tartották, és egészen az emberi történelem kezdetétől a társadalom tetejére helyezték - tévesen, mondja ma sok kutató. több»

#52318

dokumentum

Töredékek három erdélyi prímás életéből Zenés dokumentumfilm, amely három belső erdélyi, ezen belül két kalotaszegi és egy mezőségi, elsősorban hagyományos népzenét játszó... több»