Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52681

NA Sanctuary  (2022)

dráma | thriller

Hal megpróbál véget vetni a dominaként dolgozó Rebeccával való kapcsolatának. A férfi döntése azonban végzetesnek bizonyulhat.

#52682

dráma | történelmi

Egy hétéves kisfiú, Amerigo, 1946-ban elhagyja elszegényedett nápolyi családját, és vonatra száll, hogy egy gazdagabb családhoz menjen északra, egy háború utáni kezdeményezés... több»

Bikacápa a kertemben
#52683

dokumentum

A környezeti viszonyokhoz kitűnően alkalmazkodó bikacápa a világtenger szinte valamennyi pontján megtalálható – sőt, a kevert vízű folyótorkolatokban is jelen van, mi több, gyakran... több»

Florian – A Nemesifjú
#52684

dokumentum

Florian "Nemesifjú” Neussban, ami azt jelenti, hogy az ottani Lövészegylet legfiatalabb egységének a tagja. Saját királyuk van, de idén ő szeretné elnyerni ezt a címet. A Nemesifjak a... több»

Rendező: Phillis Fermer

Az Osbourne-család szellemjárta egyesülése
#52685

misztikus

Jack elviszi Ozzy-t, Sharont és Kelly-t az első paranormális nyomozásukra. Egy igazán félelmetes helyet választott - de vajon mindenki megússza egy darabban? több»

#52686

NA Abnormality  (2022)

dráma | thriller

Egy tébolyult és gyilkos családapa piszkos játékot űz azzal a nyomozóval, aki nővére haláláért akar bosszút állni.

#52687

thriller

A megszállott Jessica nem hagyja magát eldobni egy félresikerült egyéjszakás kaland után. Ahelyett, hogy elhagyná Marcus fényűző kastélyát, talál egy csendes búvóhelyet, és... több»

#52688

dokumentum

Engedjük el magunkat a Kanári-szigeteken található Cumbre Vieja vulkán hatalmas kitörése által okozott természeti változásokról készült exkluzív 6K-s felvételekkel. Vezető... több»

#52689

dokumentum

A dokumentumfilm a híres párizsi épület, a Notre-Dame történetét dolgozza fel. több»

Rendező: Jacques Vichet

#52690

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

A hatalmas skandináv vidék mindig is lenyűgözte az embereket. A dokumentumfilm négy gyönyörű skandináv tájra kalauzol el minket. Magasan északon, a svéd Lappföld a hatalmas... több»

#52691

dokumentum

Ma szerzetesként a csendet a legnagyobb zaj közepette kell újra és újra megteremteni, a csendben pedig az Istennel való közelség egyszerre lehet kínzó és felszabadító. Ez a magányos... több»

Ismerős Arcok – Egy vérből...
#52692

dokumentum

Az Ismerős Arcok zenekar megalakulása óta dalaiban őrzi, hagyományozza tovább a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tiszteletének és megóvásának fontosságát. Főként a magyar... több»

A szépség íze
#52694

dokumentum

A szépség íze a különböző művészi hátterű, tekintélyes hangok csoportját egyesíti egy egyszerű kérdés köré: „lehet egy íz gyönyörű?” Ez a koncepció nyitja meg a vitát... több»

Őzbakvadászat Szerbiában
#52696

dokumentum

A film egy szerbiai őzbakvadászatra kalauzolja a nézőket. több»

#52698

NA Prometheus  (1992)

animáció

Jankovics Marcell fekete-fehér rövidfilmje az emberi küzdésről, alkotásról szóló trilógiájának része. Prometheus miközben a fényt, a tüzet, az energiát viszi, önmaga tönkremegy,... több»

Rendező: Jankovics Marcell

Mother, May I?
#52699

thriller

Amikor Anya úgy kezd viselkedni, mint nemrég elhunyt édesanyja, Emmettnek szembe kell néznie legmélyebb traumáival, hogy megszabadítsa menyasszonyát ettől a zavarba ejtő... több»