Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52721

misztikus

Az ikertestvérek, Nikki és Nora újra egymás életébe kényszerülnek, amikor megörökölnek egy nyomozóirodát. Miközben egy gyilkosságot oldanak meg, rájönnek, hogy a... több»

#52722

dráma

Egy fiatalember másról álmodik, mint az üzlet, amelyet hamarosan átvesz, és a vele járó házaséle:; vonzza a falujában fellépő furcsa vaudeville-társulat pikáns élete. több»

#52723

dráma | horror | misztikus

Egy forró nyári napon Oslóban rejtélyes módon felébrednek a halottak, és három családot káoszba sodor, hogy elhunyt szeretteik visszatérnek hozzájuk. Kik ők, és mit akarnak? több»

#52726

NA The Wendigo  (2022)

horror

Egy rosszindulatú algonquiai szellem, amelyet szarvasfejű, patás és agancsos fenevadként írnak le, és amely Északkelet-Amerika jéghideg vadonjában lakik, megszállja azokat a lelkeket,... több»

#52729

horror | misztikus

Egy anya rejtélyes halála és gyermeke eltűnése egy csoport szabadúszó újságírót Svédországba vezet. A négyfős csoport a híres újságíró, Linn Söderqvist vezetésével riportot... több»

A tojás - egy új élet kezdete
#52730

dokumentum

Az állatok 99 %-a tojással szaporodik, tehát, meghatározó szerepet játszik a földi élet kialakulásában. A film a tojásrakás titkaiba vezet be minket a halaktól a rovarokon át a... több»

#52731

dokumentum

Amikor az anyja súlyosan megsérül, Pembának gyorsan fel kell nőnie, különben esélye sincs az életben maradásra a könyörtelen vadonban. Vajon képes alkalmazkodni az új helyzethez, és... több»

Böll közlegény megmentése
#52732

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban náci tizedesként szolgált Heinrich Böll három hónapját meséli el. A több frontot is megjárt, sérült katona 1944-ben Magyarországon lábadozik,... több»

Dr. Pol állatklinikája: Új élet születik
#52734

dokumentum

Dr. Pol és munkatársai számtalan megható és örömteli pillanatnak voltak részesei pályafutásuk során. A különkiadásban orvosaink kölykök, csikók, fiókák, borjak és malackák... több»

#52735

dráma | életrajzi | történelmi

František Kriegel orvos és politikus megragadó története az 1968. augusztus 21-i drámai eseményeket mutatja be, amikor a kommunista párt vezető vezetőivel (Alexander Dubček, Oldřich... több»

„...még a királynak se...
#52738

dokumentum

Tatabánya – Mésztelep hogyan tovább? 2000 ember, 350 család halmozottan hátrányos helyzetben él, évtizedek óta. Az utcán folyik a „lé”, nincs vízvezeték, csatorna, lopják az... több»

Rendező: Téglásy Ferenc

#52740

családi

Christina a Hollingbrook családnak segédkezik az évi borkóstolójuk megrendezésében, amibe beletartozik Michael kockázatos ötlete - ami a jégbor. több»