Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52762

családi

A szentmisét celebrálja Csepregi Róbert plébániai kormányzó. több»

Rabb Da Radio 3
#52763

dráma | romantikus

Rendező: Sharan Art

Szereplők: Simi Chahal, Tarsem Jassar

#52764

Bakiparádé Pajkaszegen Werk anyagokkal színesített pergő bakiparádé. Az egyes évadok legviccesebb rontásait, humoros vagy éppen izgalmas, különleges pillanatait idézzük vissza az... több»

Made for Each Other
#52765

romantikus

Egy szobrászművész varázslat segítségével megteremti az ideális férfit, és életre kelti, de aztán beleszeret a valóságos barátjába, és megtanulja értékelni a hibákat, amelyek... több»

III. Halcatraz
#52766

dokumentum

A Leveleki víztározón megrendezésre került a 3. 128 órás verseny, ahol a legnagyobb kihívás az óriás pontyok és amurok megfogása volt. több»

#52767

dokumentum

A szibériai sarkvidék közelében található a "Chodowaricha" meteorológiai állomás, ahol a három meteorológus, Vladimir, Sasha és Alexander figyeli az időjárást.

Rendező: Stanislaw Mucha

#52769

NA A bárka  (2021)

dokumentum

Ma Magyarországon tizenötezer gyermek él nevelőszülőknél. Ennél sokkal többen vannak, akik a mélyszegénység miatt társadalmunk perifériájára szorultak. Hogyan lehet esélye egy... több»

Rendező: Huszár Domonkos

#52770

dokumentum

Amint beköszönt az újesztendő, ismét egy új fejezet kezdődik a méhes szorgos lakói és a méhész életében. Mivel a méhészet komoly szakmunka, sokirányú ismeretet igényel,... több»

#52773

dokumentum

Dokumentumfilm a vígjátéksorozatról, amely két modern fekete nő barátságát, valamint kellemetlen élményeit, örömeit és bánatait követi nyomon. Issa Rae, akit a sorozatban játszott... több»

#52775

dokumentum

A NASA 2020 nyarán kezdődött ’Mars 2020’ missziójának ambiciózus célja van: a vörös bolygó felszínére juttatni a Perseverance nevű rovert, mely – kőzet- és talajmintákat... több»

A jégkorszaki óriások rejtélye
#52776

dokumentum

A paleontológus Dick Mol nyomok keresésére indul, amik tömeges kihaláshoz vezettek az utolsó jégkorszak végén; vajon az őseink vagy a változó éghajlat miatt haltak ki a jégorszaki... több»

#52777

akció | animáció | kaland

Rendező: JTdiger1 Games

#52778

dokumentum

A százéves Jézus Szíve Társaság történetének, értékeinek és apostoli küldetésének bemutatása archív felvételek és interjúk segítségével. több»

Rendező: Réti László

#52779

NA Tempête  (2022)

dráma

Adott egy tinédzser, aki szülei versenylóistállójában nevelkedik lovakkal, és akinek mély, kivételes kötődése van egy fiatal lóhoz. Egy baleset azzal fenyeget, hogy a versenyló... több»

#52780

dokumentum | rövidfilm

Csabi egy apró faluban éli az életét Észak-Magyarországon, ahol az élet nap mint nap ugyanolyan. Minden nap ugyanabban az időpontban ebédel, pénteken elviszik a szemetet, gondozni kell a... több»