Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52742

NA From Black  (2023)

horror

Egy gyógyulófélben lévő drogfüggő, aki kétségbeesetten keresi a lezárást, és akit nyomasztó bűntudat gyötri kisfia eltűnése után, bizarr ajánlatot kap: megtudhatja az igazságot... több»

#52743

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»

#52750

dokumentum

Három gyökeresen eltérő közösség középiskolás diákjainak életébe merülünk bele, akik egy musical színpadra állítása közben megküzdenek a főiskola körüli nyomással és... több»

#52751

dokumentum

Ősi bizonyítékok és a legújabb NASA technológiák használatával Bettany Hughes történész feltárja az elméletet, hogy a Föld egy élőlény, és hogy hogyan tanulták meg az ősi... több»

#52753

misztikus

Az ikertestvérek, Nikki és Nora újra egymás életébe kényszerülnek, amikor megörökölnek egy nyomozóirodát. Miközben egy gyilkosságot oldanak meg, rájönnek, hogy a... több»

Zeng a magasság
#52754

dokumentum

Nem fürödtek, de lubickoltak az exkluzív élményben mindazok, akik a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány és a Zetelaki Erdészet által szervezett zengő erdőfürdőkön részt... több»

Nem az esetem
#52756

vígjáték

Marcia fiatal énekesnő, aki felvett egy albumot Daredjane-nel, a 70-es évek rocksztárjával, aki meghal az album megjelenése előtt. Marciának Anthonytól, a jogtulajdonostól kell... több»

#52759

NA The Wendigo  (2022)

horror

Egy rosszindulatú algonquiai szellem, amelyet szarvasfejű, patás és agancsos fenevadként írnak le, és amely Északkelet-Amerika jéghideg vadonjában lakik, megszállja azokat a lelkeket,... több»