Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
Ki vele!
#52981

NA Ki vele!  (2024)

TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Gondolatébresztő témák, inspiráló beszélgetések, személyes történetek és szakértői vélemények. Többek között ezek teszik igazán különlegessé a VIASAT3 és a WMN vadonatúj,... több»

#52982

dokumentum

A Boden-tó smaragdos zöld színét a benne élő vízinövényeknek köszönheti. Éppen ezért 30 különböző halfajta lubickol és él Európa harmadik legnagyobb édesvizű tavában. A tél... több»

Rendező: Klaus T. Steindl

Szereplők: Cornelius Obonya

#52983

dokumentum

A dokumentumfilmben feldolgozzák a második világháború eseményeit, bemutatják hatalmas és pusztító mivoltát - mindezt a civilek szemszögéből ábrázolva. több»

Minden ízében egészség
#52985

dokumentum

Tadeusz Muller a génjeiben hordozza a főzés szeretetét. A végzettsége szerint pszichológus Tadeusz napi rendszerességgel talál ki és hoz létre különböző ételkoncepciókat. A... több»

#52986

családi | dráma | vígjáték

#52987

dokumentum

A dokumentumfilm a monarchia belső szervezettségéről és fő szereplőiről, ahogy azok Erzsébet királynőhöz kötődnek. több»

#52989

dokumentum

Huszárik Zoltán (1931–1981) a magyar filmtörténet egyik zseniális alkotója. Mindössze két játékfilmet és néhány rövidebb alkotást készített, ám így is megkerülhetetlen a... több»

Megálló
#52990

NA Megálló  (2020)

dokumentum | rövidfilm

Csabi Terényben, egy kis észak-magyarországi faluban él. Életét az egyszerű dolgok ismétlődése határozza meg: délben ebédelni kell, pénteken jönnek a kukások, az elhervadt... több»

#52991

horror

Miközben Ted és Maxie egy sziklamászáson vesznek részt, hogy leküzdjék Ted tériszonyát, egy ismeretlen lényt találnak az erdőben.

#52992

NA Fuks 2  (2024)

dráma

Maciek pénzt kér a kétes ügyleteken meggazdagodott apjától, hogy egy randin lenyűgözze a kiszemelt lányt. A kedves papa kisegíti a fiát, de csak azért, hogy próbára tegye, van-e... több»

#52993

dráma

A film Jézus tanítását és személyiségét mutatja be a legközelebbi tanítványai társaságában. Az alkotás esszenciája, hogy a testamentumoktól eltérően Jézus keresztre... több»

A rétes − Egy leheletnyi tészta
#52994

dokumentum

A rétes Magyarországon nemzeti étel. A XIX. században nemcsak az Osztrák-Magyar Monarchia területén volt népszerű, hanem a nemzetközi konyhát is meghódította. Sehol máshol nem terem... több»

Rendező: Anita Lackenberger

Rekordok cápái
#52995

dokumentum

A tigriscápát és a nagy fehércápát a biológusok a legnagyobb és legveszélyesebb cápafajok között tartják számon. Hol élnek a leghatalmasabb példányaik, és milyen érzés... több»

#52997

zenés

Nyári Károly 2016-ban megrendezett jubileumi koncertje, amelyen olyan vendégművészekkel dolgozott együtt, mint például Szekeres Adrienn, Nyári Edit és Aliz, valamint Tokody Ilona. A... több»

#52999

NA Double Life  (2022)

thriller

Egy özvegy megtudja néhai férje szeretőjétől, hogy a férfi halála nem baleset volt. A két nő együtt dolgozik azon, hogy leleplezzék az igazságot arról az emberről, akit mindketten... több»

#53000

dokumentum

„Mindig foglalkoztatott a magyarság eredetének a kérdésköre. Nagyon sok bizonytalanságot éreztem ezzel kapcsolatban és mindig nagy tisztelettel figyeltem a különböző tudományágak... több»