Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53062

thriller

Lee megvédi árván maradt unokahúgait, Imogent és Maeve-t az önpusztító világtól, és elszigetelten neveli őket, amíg egy kívülálló meg nem fenyegeti békés létüket. több»

#53063

vígjáték

Az összetört szívű Claire szakítás utáni londoni borozgatását régi barátja, Ben szakítja félbe. A férfi örökölte apja gyönyörű tengerparti házát és klubját a karibi Nevis... több»

#53065

dokumentum

A LuLaRoe cég története, amely kihasználta a szociális médiák hatalmát és különféle pszichológiai trükköket, hogy a lehető legnagyobb kereskedőtömeget bevonzzák üzleteikbe. több»

#53067

fantasy | musical

Alice, aki úgy érzi, megrekedt az életében, egy mobilalkalmazás hívására követi a fehér nyulat, és a virtuális világba kerül. Miközben Alice a „Ki vagyok én?” kérdésre keresi... több»

#53069

romantikus

Alma és Charlie találkoznak, amikor Charlie megtalálja a tökéletes fát a készülődő ünnepségre - csakhogy a karácsonyfa pont Alma hátsó kertjében áll. több»

Eunuch
#53073

NA Eunuch  (2024)

dráma

Rendező: Udita Bhargava

#53077

dráma | krimi | thriller

#53078

NA Poacher  (2023)

dráma

Az Indiai Erdészeti Szolgálat tisztjei, civil szervezetek munkatársai, rendőrök és jó szamaritánusok egy csoportja az életüket kockáztatva próbálja felkutatni és bíróság elé... több»

Nagy szerelmek – magányos hősök
#53079

dokumentum | zenés

"Az ismert történetek egyéni sors-tragédiákat rejtenek. Hőseink különböző utakon, de mindnyájan a végzetük felé sodródnak. A szerelem illúziója, ereje, vagy hatalma dönti le... több»

Rendező: Gémes Katalin