Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53083

dokumentum

„Zrínyi Miklós és katonáinak helytállása Szigetvárott már a saját korában világraszóló esemény volt, ugyanis a hatalmas szultáni sereget több mint egy hónapra megállították,... több»

Rendező: Gerebics Sándor

#53084

dokumentum | zenés

Disney+

Dokumentumfilm, amely megörökíti j-hope első hivatalos szólóalbumának gyártási folyamatát. több»

Szereplők: J-Hope

#53085

animáció | horror

A filmben egy testvérpár, Barbara és Johnny meglátogatja nagyapjuk sírját Pennsylvaniában, viszont hirtelen zombik támadnak rájuk. Barbara elmenekül és elrejtőzik egy elhagyatott... több»

Best Bros
#53086

NA Best Bros  (2025)

vígjáték

Rendező: Ethan Trinh

Szereplők: Ethan Trinh, Peter Nguyen

#53087

dokumentum

Papp Ágota dokumentumfilmje. több»

#53090

NA Clean Break  (2025)

sportfilm

#53091

akció | fantasy | kaland

Clawdeen, Draculaura és Frankie felkészülnek a legjobb tanévre, amíg egy meglepetésvendég, Toralei Stripe vissza nem tér. Vajon meddig mennek el, hogy megvédjék a falkájukat az... több»

Hullaadás 2
#53093

NA Hullaadás 2  (2025)

(1)

horror | thriller

A rémálom folytatódik, hiszen úgy tűnik, hogy mindaz, amit az előző történetben átélhettünk, csupán a kezdet volt. A Hullaadás második része még brutálisabb történettel... több»

Rendező: Eli Roth

A Zest for Death: A Hannah Swensen Mystery
#53094

misztikus

Senki sem döbben meg jobban, mint Hannah Swensen (Sweeney), amikor édesanyja, Delores (Niven) megtalálja a háztulajdonos – a Cookie Jar gyakori vendége – holttestét, miközben otthont... több»

Van-e erre engedély?
#53096

dokumentum

Modernizmus és avantgarde az Európai Iskolától a balatonboglári Kápolna-tárlatokig A durva hatalmi önkénnyel bezárt és felszámolt balatonboglári Kápolna mint „alternatív... több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

#53099

horror

Ahogy az elsősegélynyújtók egy csoportja menekül a halál szorításából, egyre valószínűtlenebb és gyilkosabb balesetekben halnak meg. több»