Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53161

dokumentum

A Hawaii-szigetek nemcsak a vakációzni vágyók paradicsoma, de a tengerbiológusoké is, hisz negyvennél is több cápafaj él a környező vizekben. A látványos filmben Paul Atkins... több»

#53162

NA Stalker  (2022)

thriller

Ebben a feszült hangulatú horrorban Rose Hepburn, a fiatal színésznő visszatér üres szállodájába. Kénytelen a régi teherliftet használni, amely a tizenkettedik emeleten megáll, és... több»

#53163

dokumentum

Az 1969-ben készült műsorban Simándy József operaénekes mesél pályájáról, híres szerepeiről, családjáról. Legkedvesebb szerepei közül részleteket láthatunk többek között a... több»

Rendező: Horváth Ádám

Hulladékcsempészek
#53164

dokumentum

A súlyos témát végigjáró, leleplező norvég oknyomozó dokumentumfilm azt mutatja be, hogyan szállítják a lestrapált járműveket és egyéb elektronikai hulladékokat Európától... több»

#53165

családi | dráma | kaland | sci-fi

A film története Sara Morse életét követi egy évvel azután, hogy férje rejtélyes módon eltűnt vidéki farmjukról. Amikor egy furcsa, földönkívüli tárgyat fedez fel a házuk alatt,... több»

Így készült: Toxikoma
#53167

A film a forgatás kulisszatitkaiba enged betekintést, illetve film alkotói, szereplői mesélnek a film készítésének folyamatáról. A sikeres magyar színész, Szabó Győző (Molnár... több»

A Mount Everest tetején... – Sokféle azonosság
#53169

dokumentum

Voigt Vilmossal beszélget Verebélyi Kincső Voigt Vilmos 2020. január 17-én töltötte be 80-életévét. A folklorisztika, az irodalomtudomány, a skandináv művelődéstörténet, a... több»

Rendező: Tari János

#53172

dokumentum

Egy dokumentumfilm a kígyók fantasztikusan változatos taktikáiról, amelyek segítségével boldogulnak a vadonban. több»

Vendégségben a Mikulásnál
#53174

dokumentum

A Télapó otthonában, a messzi észak örökösen változó vadonjában élő lenyűgöző teremtmények lírai portréja. több»

#53175

dokumentum | sportfilm

A dokumentumfilm a néhai Windham Rotunda, más néven Bray Wyatt, minden idők egyik legügyesebb, legkitartóbb és legkreatívabb WWE-szupersztárjának figyelemre méltó karrierjét mutatja be. több»

Kiút a szegénységből
#53176

dokumentum

A kínai kultúra és életmód bemutatása. több»

#53177

dokumentum

Maár Gyula portréfilmje Pilinszky Jánosról, amelyben a költő maga vall életéről, költészetéről és hitéről. több»

Rendező: Maár Gyula

Inga Lindström: El nem múló szerelem
#53178

romantikus

Maren szörfiskolát akar nyitni Bretagne-ban. Mielőtt ezt megtenné, összeszedi a bátorságát, és elmegy a szülei ezüstlakodalmára. De fogalma sincs arról, hogy mit indít útjára az... több»

Ismerős Arcok – Egy vérből...
#53179

dokumentum

Az Ismerős Arcok zenekar megalakulása óta dalaiban őrzi, hagyományozza tovább a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tiszteletének és megóvásának fontosságát. Főként a magyar... több»