Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Cápák fagypont alatt
#53181

dokumentum

Greg Skomal, Heather Bowlby, Megan Winton és Warren Joyce szakértők azt vizsgálják, hogy mi motiválja a fehér cápákat arra, hogy a több mint 150 éve történt első... több»

#53185

dokumentum

Elmélyülés a Sable-sziget gazdag tájaiban és Zoe Lucas, a természet- és környezetvédő életébe, aki több mint 40 éve él ezen a kis félreeső szigeten.

Rendező: Jacquelyn Mills

Jelenlét aranyban − Horváth Márton üvegei
#53186

dokumentum

Portréfilmünkben Horváth Márton üvegművész beszél életéről, munkáiról, miközben láthatjuk őt a bárdibükki üvegművészeti alkotótelep üvegfúvó kemencéi előtt munka közben... több»

Rendező: B. Farkas Tamás

#53187

romantikus

Sam az ünnepek előtt az unokahúgára és az unokaöccsére vigyáz, és amikor a jóképű szomszédjuk, Jason segítségét kéri, váratlan románcba keveredik. több»

#53189

dokumentum

Húsz évvel azután, hogy egy közkedvelt halász, Richie Madeiras eltűnt a partokon, egy távoli unokatestvér képes megtalálni Richie kedves, ártatlan lelkét a család, barátok és a... több»

Rendező: Charles Frank

#53191

dráma

Egy reggel egy mezei zsaru, akit a körzetében mindenki csak Ping-Pongnak hív, elégeti a rendőrigazolványát, majd anélkül, hogy bárkinek is szólna, eltűnik. Kollégái azonnal keresni... több»

#53193

dokumentum

Sean Suiter nyomozót szolgálat közben meggyilkolják, és az eset nemsokára egy hatalmas korrupciós ügyet szabadít a rendőrségre, ami ha kitutódik, a közösség kicsit sem rózsás... több»

Rendező: Sonja Sohn

Cille 2069
#53195

NA Cille 2069  (2024)

animáció

Szereplők: Harun Can

#53197

NA The Old Way  (2023)

akció | dráma | krimi | western

Az Oscar-díjas Nicolas Cage első westernfilmjében Colton Briggs, a hidegvérű fegyverforgatóból lett tiszteletreméltó családapa szerepét játssza. Amikor egy törvényen kívüli és... több»

Újévi vigasságok
#53198

dokumentum

Különböző korok az újévi levelezőlapok tükrében, XIX. századi pezsgőspoharak, malacsütés. több»

Rendező: B. Farkas Tamás

#53199

NA Trap Jazz  (2023)

dokumentum | zenés

Rendező: Sadé Clacken Joseph

Szereplők: Gabriel Turner

Once in Salem
#53200

horror | thriller | történelmi

Szereplők: Cindy Ramona