Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53203

vígjáték

Netflix

A díjnyertes komikus, Mike Birbiglia visszatér a Netflixre a várva várt „The Old Man and the Pool” című különszámával. A Broadwayn és a londoni West Enden teltházas előadások... több»

Rendező: Seth Barrish

Szereplők: Mike Birbiglia

#53204

Kilenc művész történetét ismerhetjük meg, akik továbbviszik a flamenco varázslatos és egyben sokak számára ismeretlen világát. több»

#53205

NA Squealer  (2023)

akció | horror | thriller

Amikor egy helyi zsaru és egy túlbuzgó szociális munkás a városban eltűnt személyek ügyének nyomára bukkan, gyomorforgató felfedezést tesznek egy sertésfarmon, ahol a városi hentes... több»

#53207

animáció | rövidfilm

Rendező: Nikolett Fábián

#53208

dokumentum | rövidfilm

Netflix

Guillermo del Toro, Rian Johnson és más filmes hírességek visszaidézik a Los Angeles-i történelmi Egyiptomi Színház emlékét, amely most visszatér egykori dicsőségébe. több»

#53209

NA Sharkula  (2022)

akció | horror | sci-fi

Drakula gróf átka tovább él a cápákkal teli vizekben, egy turistacsoport élet pedig valóságos pokollá változik az előttük álló napokban.

#53210

NA Odakint  (2020)

(1)

animáció | rövidfilm

Egy csapat gyerek játszik önfeledten odakint. Az egyik kislány, aki egy kissé elveszettnek érzi magát, varázslatos és kozmikus kalandra indul. Útja során sikerül megküzdenie saját... több»

Rendező: Orosz Judit

JFK: A házivideó, ami megváltoztatta a világot
#53211

dokumentum

A figyelemre méltó videófelvétel a története, amely John F Kennedy elnök meggyilkolását rögzítette; Abraham Zapruder az a kulcsszemély, aki filmre vette a világot örökre... több»

#53212

dokumentum

A trianoni békeszerződés kapcsán történészek értekeznek gyakorta arról, hogy politikailag a nagy Trianoni Palotában hozott döntés milyen hatással van Magyarország további sorsára.... több»

Rendező: Horváth Tamás

Szereplők: Blaskó Péter, Kubik Anna

Daruka Mihály, a bibliagyártó
#53213

dokumentum

Eredeti megjelenítésben, nyersanyagból és technikával kezdett hozzá Daruka Mihály a Károli Biblia újranyomtatásához. A mester szándéka, hogy 2017. október 31-re, a reformáció 500... több»

Rendező: Bartók Csaba

There's Soul in Our Soil
#53214

dokumentum

A dokumentumfilm egy növekvő, gazdag múlttal bíró, de mentális válságban lévő közösséget mutat be.

Szereplők: Tyler Simmonds

A Gonosz az Ozarks-hegységben
#53215

dokumentum

Egy kegyetlen szexuális támadás megdöbbenti a kisváros lakóit. Az eset 20 évig megoldatlan marad, míg egy másik gyilkosság elkövetőjének a DNS-e le nem leplezi a tettest. több»

#53216

dokumentum

Sebő Ferenc elmeséli, hogy hogyan került kapcsolatba az énekelt vers műfajával, hogyan fedezte fel József Attila, Weöres Sándor, Nagy László és mások verseiben a megzenésítés... több»

Jankovicsok (Jankovicsok – egy család története)
#53217

dokumentum

Filmio

Jankovics Marcellről - a neves filmrendezőről, kultúrtörténészről, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett alkotóról - még nem készült olyan film, amely nemcsak az ő életét, hanem... több»

Rendező: Szabó Szonja

Szereplők: Jankovics Marcell

ほかげ
#53218

NA ほかげ  (2023)

akció | dráma | történelmi

#53219

musical

Laura McKenzie és Erik Estrada műsorvezetők – kiegészítve Montel Williams, Dean Cain és más vendégek társaságával – bemutatják az elmúlt évek legjobb pillanatait a hollywoodi... több»

Elveszett magyar filmek
#53220

dokumentum

1957-ben, amikor a magyar filmarchívum létrejött, már 56 év telt el az első magyar film, A táncz bemutatója óta. Több mint fél évszázad termését utólag kellett összegyűjteni. Ez... több»