Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53222

NA Liz  (2024)

dráma | krimi | romantikus

#53226

dokumentum | dráma

100 éve történt! 1921 nyár végén váratlan és meglepően sikeres felkelés tört ki Nyugat-Magyarországon a trianoni döntés miatt. Elérték, amit máshol nem sikerült, a... több»

Rendező: Harcsa Béla

A Plútó-csapat
#53229

dokumentum

2006-ban a Plútót átminősítették törpebolygónak. Nick Uhas, YouTube-sztár és egy csapat elismert tudós megpróbálja megérteni a Plútó helyzetét a bolygók között. több»

#53230

dráma

Egy érett nő elmagyarázza a fiatal szomszéd lánynak, mi vár rá az életben. Ezek azonban nem olyan dolgok, amilyenekre a lány számított. több»

#53232

dokumentum

A film Mészöly Miklós életét és művészetét televíziós és rádióinterjúiból, felolvasásaiból, a műveiből készült film- és hangjátékrészletekből, és azokból a... több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Szörnyek nyomában – a legjobb részek
#53233

dokumentum

Évszázadok óta születtek feljegyzések a sötét vizek mélyén bujkáló, kígyószerű lényekről. A műsor csapata utánajár két ilyen legendának, és megpróbálják feltárni a... több»

#53234

horror

Onyx, a szerencsés, lélekölő mellékállásával próbál célt találni, amikor megkapja a hőn áhított meghívást bálványa, a Nagy Bartók kastélyába. Itt csatlakozik Bartókhoz és... több»

Rendező: Andrew Bowser

Szereplők: Andrew Bowser

#53236

NA Foil  (2022)

sci-fi | vígjáték

Egy szokatlan, potenciálisan idegen eredetű fóliadarab nézeteltérést okoz két egykori legjobb barát között, akik a kaliforniai sivatagban kempingeznek. több»

#53238

történelmi

Filmio

A tévéfilm Bánffy Miklós A nagyúr című színdarabjának feldolgozása, amelynek cselekménye a népvándorlás korának egyik leghírhedtebb alakja, Attila, a nagy hódító körül... több»

#53240

dokumentum

Amikor az Imelda nevű trópusi vihar 2019 szeptemberében rekordméretű villámárvizeket okozott Texas délkeleti részén, egy elit mentőcsapatnak kellett kimentenie a csapádba esett... több»

Rendező: Natalie Hewit