Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53241

thriller

Amikor a lánya eltűnik az étterme sikeres megnyitása után, az anyának saját kezébe kell vennie a dolgokat. több»

#53242

kaland | romantikus

Aimée, egy fiatal profi fotós, akinek az a feladata, hogy kövesse főnökét, Gustavot. Az ünnepek közeledtével Aimée értesítést kap, hogy családja hagyományos karácsonyi ünnepsége... több»

#53243

horror | sci-fi | thriller

Joseph és Sidney, a két testvér a törvény elől menekül. A titokzatos farmház, ahol megszállnak, megmagyarázhatatlan módon szállja meg őket. Miközben megpróbálnak visszatérni a... több»

#53245

sci-fi

Az óriás szörnyeteg, Raiga visszatér, felemelkedik Atami kikötőjében és megtámadja a várost. A második Kaiju, Ohga hamarosan csatlakozik a káoszhoz, és a két szörny összecsap, a... több»

A Christmas Cookie Catastrophe
#53247

romantikus | vígjáték

Annie Cooper nagy fába vágja a fejszéjét, amikor átveszi néhai nagymamája kisvárosi süteménygyártó cégének vezérigazgatói posztját, és mindent megtesz, hogy segítsen a... több»

#53248

dráma | misztikus

Rendező: Gan Zi

Szereplők: Sri Geng, Han Wen Liang, Qiu Jia Qi

#53249

dokumentum

Reyboy útnak indul... A 12 éves fiú ugyanis abban reménykedik, hogy ha maga mögött hagyja elszegényedő szülőfaluját, talán jobb életet kezdhet, és még iskolába is járhat. több»

#53253

családi | vígjáték

Két barátnak egy hónapig kell vigyáznia a gyerekeikre, miközben megpróbálják ezt összeegyeztetni egy luxusszállodában végzett idénymunkájukkal. több»

#53254

dráma

Egy tanárt tévesen vádol szexuális visszaéléssel egy tizenéves lány az osztályából. Szembe kell néznie a vádakkal, miközben a helyzet irányíthatatlanul elszabadult spirálba... több»

Лишайся онлайн
#53256

dráma

A háború alatt egy kisfiú felhívja eltűnt apja laptopját, de az történetesen egy önkéntes lánynál van. A fiú megkéri a lányt, hogy keresse meg a szüleit. De hogy megmentse a fiú... több»

#53257

NA Scala  (2022)

dokumentum

Az előcsarnokban először csak a csillárt szerelik le, majd a lámpák mindegyikét a padlóra eresztik. A többi retró lámpatestet később, a nézőtér függönyének lehúzása után, az... több»

#53258

dokumentum

Száz év fotográfia - avagy az ördög masinája Zabolán. Az időben száz évet utazunk, de a tér állandó: a háromszéki Zabola idősebb lakói mesélnek az elmúlt évszázad... több»

Rendező: Bollók Csaba

Manali
#53259

NA Manali  (2022)

thriller

Rendező: Rahul Thackeray