Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53241

dráma | krimi | misztikus | thriller

#53242

dokumentum

Mi a pásztorkutya? Hol él és mit csinál? Miért fontosak számunkra ma? A modern világban van-e még szükség rájuk? A film célja, hogy betekintést nyújtson az esztenák kemény... több»

Rendező: Kiss Anett

A magyar akác
#53245

dokumentum

Ha azt mondjuk, akác, bizonyára sokunk lelki szemei előtt megjelenik ez a ma már hungarikumnak számító fafaj. Talán kellemes élmények is társulnak ehhez a gyönyörűen virágzó, igen... több»

Rendező: Norbert Kiss

#53246

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

Indulásra készen!
#53247

dokumentum

A kisfilm bemutatja az összes járművet, amely a Gyermekvasúton közlekedik, az állomásokat, de szól a turisztikai érdekességekről is, és mindeközben átadja azt az életérzést, hogy... több»

ManDoki Soulmates Budapes
#53248

zenés

A MANDOKI SOULMATES Band Budapesti koncertje 2019 augusztus. több»

#53249

NA Wildflower  (2022)

A felnőtté válásról szóló film a születéstől az érettségiig követi Bea Johnsont, aki egy értelmi fogyatékos szülővel és egy olyan nagycsaláddal él, amely nem igazán tud... több»

#53250

romantikus | vígjáték

Amikor Whitney édesapja megsérül, hazatér, hogy segítsen a pénzügyileg nehéz helyzetben lévő családi golfpálya működtetésében. Ott találkozik Austinnal, a jóképű... több»

#53251

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Eduardo de Filippo életét, aki színészként és drámaíróként is kiemelkedő pályát járt be. több»

Csendhez szokott szív - Úton Eperjes Károllyal
#53252

dokumentum

Filmio

Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész az Istent kereső ember útját járja végig, a film állomásain egy-egy kérdést felvetve keresi a választ arra, hogy a jelenkor embere hogyan... több»

#53253

NA El Muerto  (2024)

akció | kaland | sci-fi

Rendező: Jonás Cuarón

Szereplők: Bad Bunny

Léptem után nyomot hagyok
#53254

dokumentum

Kisportré egy egyszerű parasztemberről, aki – hogy nyomot hagyjon maga után – kopjafákat, kettőskereszteket állít Erdélyben, amerre csak jár. Műhelyében visít a fűrész, repül a... több»

Rendező: Szél Zsolt

Hitler eltitkolt kapcsolata: Eva Braun
#53255

dokumentum

Eva Braun. Kezdetben Hitler szeretője, majd felesége. A fotózás és a filmezés szerelmese, aki dokumentálta a napi történéseket Hitler bizalmasainak körében. Képzeljük csak el, milyen... több»

A világ legnagyobb pörölycápája?
#53256

dokumentum

A pörölycápák méretével kapcsolatban legendák keringenek, egyes tudósok szerint a legnagyobb példányok hossza a hat métert is meghaladhatja. Mi hát az igazság? A filmben erre keres... több»

#53258

dokumentum

Maár Gyula portréfilmje Pilinszky Jánosról, amelyben a költő maga vall életéről, költészetéről és hitéről. több»

Rendező: Maár Gyula

Madagaszkár: Afrika Galapagosa
#53259

dokumentum

A hőség és por országa. Madagaszkár a szélsőségek szigete: keleti részét zivatarok áztatta esőerdő borítja, nyugati és déli része szinte sivatag. Ismerje meg a Verreaux-szifakát,... több»

#53260

NA Glia  (2021)

akció | dráma | sci-fi

Egy fiatal tudós felfedez egy olyan gyógyszert, amely megváltoztatja a világot. De vajon a világ készen áll a változásra? több»