Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53261

NA Morbid  (2022)

horror

Egy baráti társaság részt vesz egy ottalvós bulin, és egy Morbid nevű kínai játékot játszanak. Azzal kénytelenek szembesülni, hogy a kérdésekre adott válaszaik során élet és... több»

#53262

vígjáték

Egy munkamániás, nagyvárosi újságírót egy karácsonnyal megszállott kisvárosba küldenek, hogy összehozzon egy sztorit. több»

Bring the Law
#53263

akció

Egy kegyvesztett Los Angeles-i zsarut választanak ki egy helyi bűnszövetkezet elleni munkacsoport vezetésére, később azonban saját osztályán belül fedez fel korrupciós összeesküvést. több»

#53264

NA B-Boy Blues  (2021)

Egy főiskolai végzettségű újságíró Brooklynból és egy harlemi biciklifutár egymásba szeret. Az osztályok és kultúrák összecsapása ez. több»

#53265

dráma | kaland | sci-fi

#53266

horror | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy tinédzser kockafej képregényolvasás közben párhuzamot vesz észre a füzet története és a városában valóban megtörtént szörnyűségek között, ezért néhány barátjával... több»

#53267

családi | dráma | romantikus | vígjáték

Felizzik a levegő, amikor egy képeslapokkal foglalkozó cég vezérigazgatója megérkezik Santa Fébe, hogy átvegyen egy családi vállalkozást, ami karácsonyi díszeket készít mexikói... több»

Huligán szerelem
#53269

dokumentum

A két focirajongó, Mariola és Krzysztoff nem is lehetnének különbözőbbek. Mariola egyedülálló anyuka, aki saját vállalkozását igazgatja, Krzysztoff visszaeső bűnöző, egykori... több»

Rendező: Kamil Król

#53270

dráma

Will Horton egy forgatókönyvön dolgozik, ami egy karácsonyi történet Salemben. A történet alapja a családja és barátai, viszont rengeteg csavarral fűszerezi meg a sztorit. több»

3
#53271

NA 3  (2024)

akció | romantikus | vígjáték

Rendező: Gian Franco Tordi

#53276

vígjáték

Amióta a kalózrádiójukat elhallgattatták, a Kurupt FM nem igazán találja a helyét a világban. Amikor azonban kiderül, hogy az egyik számukat Japánban a tudtuk nélkül felhasználták,... több»

#53278

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét. több»

#53279

akció

Kevin Hart kitalált változatát követhetjük nyomon, amint megpróbál akciófilmsztárrá válni. Egy Ron Wilcox által vezetett iskolába jár, ahol megpróbálja elsajátítani, hogyan... több»

Hortobágyi darumese
#53280

animáció

Rövid animáció a testvéri szeretet bájos durvaságáról, László Noémi verse alapján. több»