Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Csipke-csodák − A halasi csipkevarrás élő hagyománya
#53264

dokumentum

A szálak fonását, szövését, kötését talán a pókoktól leste el az ember, ezt a tudományt aztán hamar a maga szolgálatába állította. Bizonyára a hölgyek fedezték fel először,... több»

Let's Get Physical
#53265

Sadie kettős életet él: fitneszoktató és prostitúciós hálózatot működtet egy ügyféllistával. Sadie névtelen fülest kap, és nem sokkal később a stúdiójában razziát tartanak a... több»

Versenyfutás a gnúkkal
#53266

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Két maszáj kísérő követi a gnúcsordákat a kenyai Masai Mara ökoszisztémáján át, miközben táplálkoznak, átkelnek folyókon, farkasszemet néznek a ragadozókkal és a legnagyobb... több»

Balkán kobra
#53269

vígjáték

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól,... több»

#53272

dokumentum

A dokumentumfilmben Csányi Vilmos etológus jár utána annak a kérdésnek, hogy miben hasonlítanak ránk, emberekre szőrös kedvenceink, a kutyák. Az ELTE Etológia tanszéke kezdte meg a... több»

#53274

dokumentum

Nővére eltűnése után egy testvér elhatározza, hogy bármi áron kideríti az igazságot. több»

#53275

történelmi

A dokumentumfilm Priamosz aranyának másfél évszázadig tartó útját követi végig a trójai síkságtól egészen egy moszkvai múzeum páncélterméig.  több»

Rendező: Gokce George Ozer

#53280

dokumentum

Netflix

Az autók minden szinten befolyásolják elsődleges érzékszerveinket, meghatározzák világunkat és megváltoztatják a mai társadalmat. Megváltozott az ízlésünk: az autós étterem,... több»