Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53301

vígjáték

Max és Lou esküvőjükre csak tanúikat hívják meg, és nem számítanak a hatalmas meglepetésbulira, ami rájuk vár. Az események hamar irányíthatatlanná válnak. több»

#53302

NA Sauvages!  (2024)

animáció | családi

Borneón, a trópusi erdő szélén Kéria kap egy orángutánbébit. Mivel az erdőt minden eddiginél nagyobb veszély fenyegeti, Kéria, Selaï és a kis főemlős, Oshi sok akadállyal... több»

Die Mittagsfrau
#53303

dráma

A Julia Franck regénye alapján készült film egy olyan nő útját követi nyomon, aki a második világháború után bármire kész, hogy új életet kezdjen. Helene, a sokarcú főszereplő... több»

#53304

vígjáték

Celeste Barber színész és komikus Sydneyben lép színpadra, hogy a nyilvánosság előtt beszéljen a házasságról, a mentális egészségről, a hírességek által forgalmazott szexuális... több»

#53305

A film felfedi, mi történt valójában a palotában, ami odáig vezetett, hogy Harry és Meghan mindent hátrahagytak, és saját jövőt építettek maguknak és gyermeküknek. Meghan egyre... több»

#53306

dokumentum

Milyen lehet úgy felnőni, hogy nem tudod mi a születésnap? Milyen lehet 14 évesen abban reménykedni, hogy a gyámügy a családból kiemelve... több»

Rendező: Kalmár Judit

A zebegényi mester – Szőnyi István
#53310

dokumentum

Szőnyi István festőművész életének, személyiségének, munkásságának megidézése családtagjai, barátai és tanítványai segítségével. több»

#53313

NA Jove  (2025)

akció | sci-fi

#53314

dráma

Az igaz történeten alapuló film főszereplője, Karen felügyelő elhatározza, hogy visszahoz egy 16 éves lányt az édesanyjához, miután a tinédzser elszökik egy buliba, és nem jön haza. több»

#53319

NA Field Day  (2023)

vígjáték

Jen megtalálja a szerelmet, amikor csatlakozik az iskolai szülői tanári szervezethez, miután visszaköltözik elhunyt férje szülővárosába. több»