Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53281

dráma | életrajzi | krimi

Szereplők: Armand Assante

#53282

zenés

A Zeneakadémia által rendezett koncertre Szörényi Levente 70. születésnapja szolgáltatta az alkalmat. több»

#53283

dokumentum

Mike Iaconelli horgászműsora, melyben a déli nagyvárosok vizei rejtette lehetőségeket térképezi fel. több»

#53284

horror

Aj szülei haláláról kezd álmodni. Úgy dönt, hogy bátyja családja kíséretében visszamegy arra a helyre, ahol meggyilkolták őket. De a legenda szerint valami titokzatos kóborol... több»

Jégbe zárt múlt
#53285

dokumentum

Az Alpok gleccserei. Ezek a jeges óriások a történelem páncéltermeként őrzik a múlt ereklyéit. A klímaváltozás miatt azonban az örök jégtakarók folyamatos olvadásnak indultak,... több»

Rendező: Frank Gensthaler

#53286

horror

Julia Rowe Lillian Gresham ápolójaként kap munkát. Lillian egy eldugott, távoli területen lévő, elszigetelt házban él. Bár halálos beteg, az idős Lillian szívélyes és kedves... több»

Felejthetetlen évek
#53288

dokumentum

Néhány év emlékezetesebb, mint a többi. A sorozat az emberi történelem ikonikus éveibe repít vissza minket: olyan időkbe, amelyek kitűnnek a megdöbbentő események, a rendkívüli... több»

The Hillsdale Adoption Scam
#53289

dráma

Bethany és Terrence egy házaspár, akik küszködnek azért, hogy több gyermeket vállaljanak. Amikor egy terhes idegen jelentkezik segítségért, Bethany ezt lehetőségnek látja, de a... több»

#53291

családi | vígjáték

Amikor Ivy felfedezi, hogy az iskola mosdójában kísértetek járnak, Bean segít Ivy-nak, hogy kihasználja az erejét. Az osztálytársaik segítségével Ivy és Bean megszerveznek egy... több»

#53292

thriller

A film 17 különböző országban készült, teljes egészében virtuálisan a 2020-as világjárvány idején. több»

Nyári Károly koncert az Operaházban
#53294

zenés

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után, pályafutásának mérföldköveként, 2017 júliusában mutatta be egyik legkülönlegesebb koncertjét a zene fellegvárában,... több»

Sár-szerelem − Mezőtúri fazekasság
#53295

dokumentum

A Szellemi Kulturális Örökség listáján méltán szerepel a mezőtúri fazekasság, hiszen a mezőtúri kerámiák talán a legismertebbek a sok magyarországi fazekasközpont alkotásai... több»

#53296

dráma

Ana São Miguelen született, egy vallás és hagyományok által uralt szigeten. Luis, a legjobb barátja, aki szeret női ruhákban járni, és barátnője, a Kanadából érkező, fiatal és... több»

#53299

dokumentum

Maár Gyula portréfilmje Pilinszky Jánosról, amelyben a költő maga vall életéről, költészetéről és hitéről. több»

Rendező: Maár Gyula