Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53321

dráma | romantikus

Gu Yuxuan (Chen Feiyu) és Han Shuyan (Zhou Ye) gyerekkorukban találkoztak, de sajnálatos módon elkerülték egymást. A szerelem boldogsága után kénytelenek együtt szembenézni a sors... több»

#53323

dokumentum | dráma

#53327

dráma

A 17 éves Jem Starling küzd a helyével keresztény fundamentalista közösségében, de minden megváltozik, amikor a karizmatikus lelkipásztor, Owen visszatér a gyülekezetbe. több»

#53328

NA Kihalóban  (2022)

dokumentum

Elkötelezett természetvédők világszerte azon dolgoznak, hogy összeállítsák a kihalással fenyegetett fajok vörös listájának legújabb változatát. több»

#53329

horror

Spanyolország, az 1980-as évek vége. Az újonc Sara megpróbál beilleszkedni a többi tinédzser közé egy Tarragona tartománybeli kisvárosban. Egyik este legjobb barátnőjével elmennek... több»

#53330

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Az eredeti vad prériknek csak kis részei maradtak meg, de Észak-Amerika ezen tájain egyedülálló állatok élnek. Ahhoz, hogy a vadon élő állatok utolsó darabkái is életben maradjanak,... több»

#53333

dokumentum

A középkor óta titok lebeg Észak-Mongólia hegyei fölött: vajon hol található minden idők legnagyobb hódítójának, Dzsingisz kánnak a sírja? Dzsingisz kán volt az, aki... több»

Rendező: Cédric Robion

Kettesben a zongorával – Ránki Dezső világa
#53334

Életrajzi és életfilozófiai beszélgetés Ránki Dezső zongoraművésszel. több»

Rendező: Várbiró Judit

Kőműves Kelemen
#53338

animáció

A meredek szirtre várat építtető főúr, lehet maga az ördög, tizenkét kőművessel megalkuszik Déva vára megépítésére. Minden erőfeszítésük ellenére nem tudják felépíteni,... több»

Rendező: Richly Zsolt

#53340

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings