Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53282

NA From Black  (2023)

horror

Egy gyógyulófélben lévő drogfüggő, aki kétségbeesetten keresi a lezárást, és akit nyomasztó bűntudat gyötri kisfia eltűnése után, bizarr ajánlatot kap: megtudhatja az igazságot... több»

#53283

dokumentum

Lehet, hogy a csillagászat nagy rejtélyei végre megoldódnak? A 2022 nyarán munkába állt, a kozmosz valószínűtlenül távoli tájaira is ellátó James Webb űrtávcső segítségével... több»

Tutanhamon sírjának feltárása − a 100. évforduló
#53285

dokumentum

Zahi Hawass, Egyiptom legkiemelkedőbb régésze Tutanhamon utolsó nagy rejtélyeit próbálja megoldani, miközben felfedi a sír felfedezésével kapcsolatos titkokat. több»

#53287

animáció | kaland

Monsterville egy olyan város, amelyet szörnyek laknak, akik megunták, hogy emberek között éljenek. Egy nap azonban egy Hanna nevű kislánynak sikerül betörnie a világukba, és ezzel... több»

Rendező: Lorena Ares

#53291

NA Rowdy  (2022)

dokumentum

Minden idők egyik legnagyobb visszatérésének története. Kyle Busch szembesül fizikai korlátaival, amikor 2015-ben karrierje végét jelentő balesetet szenvedett, majd megtalálta az utat... több»

#53294

vígjáték

Netflix

Hasan Minhaj humorista megosztja gondolatait a termékenységről, az apaságról és a szólásszabadságról, miközben néhány közelmúltbeli életeseményéről beszél. több»

Megörökölt gyalázat
#53295

dokumentum

Az Elhallgatott gyalázat című film, amely a szovjet katonák magyar nőkkel szembeni brutalitásáról szól, folytatásaként készült el a Megörökölt gyalázat. Pintér Jolán, a Gulág... több»

#53296

Herczeg Ferenc: Déryné ifjasszony című drámájának Nemzeti Színházbeli előadásából készült Vidnyánszky Attila rendezésében a tévéfilm. A történet az 1830-as években... több»

#53297

NA Muscle  (2024)

akció | vígjáték

#53299

akció | animáció | krimi

Miközben a Közbiztonsági Hivatal főfelügyelőjeként részt vett egy megbeszélésen, Akane Tsunemori jelentést kapott arról, hogy egy külföldi hajón incidens történt, ami egy... több»