Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53302

animáció | fantasy

Négy diák, Art, Vic, Phil és Kira véletlenül átkerülnek Envell világába, egy számítógépes játékba. Itt szuperképességekre tesznek szert, és megtudják, hogy a főgonosz, Morgarth... több»

#53303

NA Nogales  (2022)

akció

Bryant (Michael Jai White), a titokzatos múltú férfi egy mexikói határ menti kisvárosba költözik, hogy újrakezdjen és egyszerű életet éljen. Míg ott tartózkodik, összebarátkozik... több»

Így készült a Magunk maradtunk Kovács Ákos kisjátékfilmje
#53305

dokumentum

Kovács Ákos Magunk maradtunk című kisjátékfilmjének díszbemutatóját az Uránia Filmszínházban tartották. Az énekes-dalszerző nemcsak rendezte a filmet, de a forgatókönyvét is ő... több»

#53306

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Itt az ideje felfedezni a Föld legmagasabb fennsíkján zajló életet! A paradicsomi szépségű hely egyike a bolygó legzordabb területeinek, mégis számos faj lakja: a csipkézett hegyormok... több»

#53307

NA Ustyrlig  (2022)

dráma

Az 1930-as évek Dániájában egy tinédzsert intézetbe kényszerítenek, hogy lázadó viselkedését kezeljék. több»

Jégbe zárt múlt
#53308

dokumentum

Az Alpok gleccserei. Ezek a jeges óriások a történelem páncéltermeként őrzik a múlt ereklyéit. A klímaváltozás miatt azonban az örök jégtakarók folyamatos olvadásnak indultak,... több»

Rendező: Frank Gensthaler

#53309

horror

Rendező: Daniel McLeod

Szereplők: Daniel McLeod

#53310

horror

Audra érettségi ajándéka az álomháza, de ez hamarosan valóságos rémálommá válik, amikor a házibulijára hívatlan vendégek érkeznek, akik nem nézik jó szemmel a ház új... több»

#53311

dokumentum

1921 nyár végén váratlan és meglepően sikeres felkelés tört ki Nyugat-Magyarországon a trianoni döntés miatt. Elérték, amit máshol nem sikerült, a népszavazást. Így Sopron, a... több»

Rendező: Harcsa Béla

Szereplők: Bródy Norbert

#53312

horror

Aj szülei haláláról kezd álmodni. Úgy dönt, hogy bátyja családja kíséretében visszamegy arra a helyre, ahol meggyilkolták őket. De a legenda szerint valami titokzatos kóborol... több»

#53313

thriller

Theodore Souza egy munkás, aki egy tragikus baleset miatt elvesztette a családját, elvesztette a munkáját, és most a házát is, mivel a bank elárverezi. Amikor egy friss házaspár... több»

#53314

dráma | thriller

Egy tinédzser lányt könyörtelenül zaklatnak a világhálón, mire rájön, hogy a szörnyű üzenetek a saját anyjától származnak. több»

Új közjáték – Az öt kenyérről
#53315

Az Új közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Karel Capek: Az öt kenyérről című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

#53316

családi | vígjáték

Amikor Ivy felfedezi, hogy az iskola mosdójában kísértetek járnak, Bean segít Ivy-nak, hogy kihasználja az erejét. Az osztálytársaik segítségével Ivy és Bean megszerveznek egy... több»

Cápabébik
#53317

NA Cápabébik  (2022)

dokumentum

Hogyan zajlik egy tengeri ragadozó gyerekkora? Milyen veszélyek leselkednek a cápabébikre az első hónapokban, miként tanulják meg megvédeni magukat, és hogyan sajátítják el a... több»

#53318

thriller

A megszállott Jessica nem hagyja magát eldobni egy félresikerült egyéjszakás kaland után. Ahelyett, hogy elhagyná Marcus fényűző kastélyát, talál egy csendes búvóhelyet, és... több»

Szellemsztorik: A Goldfield Hote
#53319

dokumentum

TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

A Szellemsztorik nyomozói visszatérnek a hírhedt Goldfield Hotelbe, ahol az egész elkezdődött, hogy rendezzék a helyzetet, ám a nyugtalanító új bizonyítékok egy gonosz és halálos... több»

#53320

dráma

Ana São Miguelen született, egy vallás és hagyományok által uralt szigeten. Luis, a legjobb barátja, aki szeret női ruhákban járni, és barátnője, a Kanadából érkező, fiatal és... több»