Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53322

dokumentum

A Szent Lándzsa állítólag az a fegyver, amivel a római légiós, Longinus megszúrta Jézus oldalát miután azt keresztre feszítették; a dokumentumfilm feltárja ennek a lebilincselő... több»

Rendező: François Barré

#53325

dokumentum

Dr. Michael Mosley megpróbál valódi fájdalmat nem valódi tablettákkal gyógyítani, Nagy Britannia eddigi legnagyobb kísérletében, hogy megvizsgálják a placebo hatást. Vajon... több»

Rendező: Joe Myerscough

Szereplők: Michael Mosley

#53326

dokumentum

A 15 éves miskolci Kösöntyű Néptáncegyüttest bemutató dokumentumfilm. több»

Phoney
#53327

NA Phoney  (2023)

akció | vígjáték

Az elefántkirálynő
#53329

dokumentum

Anyja tragikus halála után Mensah örökli meg a csordavezér szerepet. A nőstény elefántnak gyorsan fel kell nőnie a feladathoz, mert borját és csordáját sürgősen vissza kell vezetnie... több»

#53330

horror

Miután egy sérült fiatal nő menedéket keres félreeső otthonában, egy zord remetének meg kell küzdenie egy vérszomjas szektával és egy telhetetlen varázslónővel, hogy mindkettőjük... több»

#53332

NA Sky Monster  (2022)

horror

Mágneses erő húz egy kis repülőt a Bermuda-háromszögbe, egy baráti társaság pedig egy vadászlesen találja magát... a felhőkben. több»

#53333

NA Conception  (2022)

dráma

Vic és Ami útnak indulnak, hogy gyermeket vállaljanak, és több sikertelen próbálkozás után in vitro mesterséges megtermékenyítésnek vetik alá magukat. Vajon túléli-e a házasságuk... több»

#53334

Egy fiatal nő megpróbálja újjáépíteni az életét, amikor munkát vállal egy antikváriumban. Az üzletet birtokló kedves lelkektől visszanyeri önbizalmát, egészen addig, amíg a... több»

#53335

romantikus | vígjáték

A királyi élet elől menekülni vágyó, daliás herceg az Egyesült Államokba érkezik, hogy New York állam északi részén egy kisvárosban vállalkozást indítson, és beleszeret egy volt... több»

#53336

thriller

A tapasztalt bérgyilkos, Wilson utolsó megbízatását Fuerteventura szigetén kapja, hogy megöljön egy férfit, akivel még sosem találkozott. Ám a célpont késik, és Wilsonnak meg kell... több»

#53338

horror | kaland | vígjáték