Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53681

dokumentum | életrajzi

Ez az időszerű dokumentumfilm a HQ Trivia, a forradalmi „game show a telefonodon” alkalmazás technológiai felemelkedésének és bukásának krónikája, amely vírusként terjedt el,... több»

#53682

dokumentum

1944. június 6.: hogyan sikerült a szövetségeseknek - a briteknek, franciáknak, amerikaiaknak és kanadaiaknak - megtölteni az eget 11000 repülőgéppel? több»

#53683

dokumentum

Filmünk főhőse Lugosi Zoltán, akit a Nógrád megyei kis falvak lakói csak Assisi Szent Ferencként emlegetnek: az egykori teológus és klarinétművész, budapesti fociedző évekkel... több»

Rendező: Dombrovszky Linda

Keresők
#53686

NA Keresők  (2021)

dokumentum

Hisszük azt, hogy a saját élményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a... több»

Rendező: Bartha Máté

Fény üzenetek
#53687

dokumentum

Marosi Ilona képzőművész portréfilmje Marosi Ilona nemzetközi és hazai díjakkal kitüntetett képzőművész portréfilmje a 80. jubileumi kiállítása alkalmából készült. A film... több»

Rendező: Karácsony Sándor

#53688

dokumentum

A hidakat a leglátványosabb műalkotások közé sorolhatjuk és a technika történetében is különleges helyet foglalnak el. Ezek a grandiózus építmények a válasz arra, hogyan kössük... több»

#53692

dokumentum

A mai modern technika csodákra képes. A folyamatos haladáshoz azonban állandó, fáradhatatlan munkára van szükség. A dokumentumfilm a világ leggyorsabb vonatait mutatja... több»

#53693

vígjáték

Netflix

Egy idegösszeomlás után Walter a várost vidékre cseréli. A nyugodt élethez fűzött reményei azonban szertefoszlanak, amint találkozik új szomszédaival. több»

X. Adventer&Fishing IBCC
#53694

A világ legnagyobb pontyfogó versenye 2024-ben is a Balaton körül zajlik. A monumentális verseny minden fontos mozzanatát nyomon követhetik velünk, estéről-estére. Látványos... több»

A hegy szerelmesei
#53696

dokumentum

Pannonhalma egy különleges szeglete a világnak. De nem a falak teszik azzá, hanem az itt élő emberek – a bencés szerzetesek – és az ő tíz évszázadnyi történetük, amely a mai... több»

#53697

fantasy

Netflix (2024.06.19.)

A tizenéves Ada a titokzatos Kleks Akadémián köt ki, ahol a tündérmesék világába léphet át, és a képzelet határait is elérheti. Emellett felfedezi a módját annak is, hogy... több»

Eric Clapton: Hölgy a karzaton
#53698

zenés

021 februárjában a világjárvány miatt lemondták Eric Clapton élő előadásait a Royal Albert Hallban. Elhatározta, hogy játszani fog, és inkább az angol vidéken, az angliai West... több»

Rendező: David Barnard

A bajkeverő majom: A keritésfestés
#53700

animáció

Micsodaaa? Egy bajkeverő majom? No, de ne gondoljunk mindjárt rosszra! George, amellett, hogy remekül elszórakoztatja a család összes tagját, rengeteg hasznos információval is megismertet... több»