Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53881

thriller

Lee megvédi árván maradt unokahúgait, Imogent és Maeve-t az önpusztító világtól, és elszigetelten neveli őket, amíg egy kívülálló meg nem fenyegeti békés létüket. több»

#53882

dráma | musical | vígjáték

Marie csalódott rosszul végződő kapcsolatában, a tánckarrierjében és magában az életben is. több»

#53884

dokumentum

A dokumentumfilm mélyinterjúkat és ritka felvételeket tartalmaz az irányítókról, valamint olyan prominens New York-i hangokat szólaltat meg, mint Stephen A. Smith, Cam'ron, Fat Joe és... több»

Lánykérés Párizsban
#53886

romantikus

Anna és Sebastian munkatársak, akiket egyik ügyfelük tévesen egy párnak hisz, és most fenn kell tartaniuk a látszatot, hogy ne okozzanak csalódást legnagyobb bevételi forrásuknak. több»

Miracles Across 125th Street
#53887

dráma

Egy rapper Harlemből szembenéz múltjával karácsony éjszakáján, amikor visszatér családja templomába, miután leküzdötte drogfüggőségét. több»

Eunuch
#53888

NA Eunuch  (2024)

dráma

Rendező: Udita Bhargava

The Super Bob Einstein Movie
#53891

dokumentum

A legendás színész, író és producer, Bob Einstein életét és munkásságát ismerhetjük meg legnagyobb alkotásain keresztül.

Rendező: Danny Gold

#53892

dráma | krimi | thriller

#53894

vígjáték

Sofia egy fiatal francia tanárnő, akit diákjai állandóan cikiznek. Abban a hitben, hogy végre megkapja az áthelyezését, búcsúzni kezd mindenkitől, ugyanakkor egy olyan bosszút forral,... több»

#53896

dráma

A "Mikor lesz végre újra olyan, mint régen volt" Joachim Meyerhoff azonos című bestsellerének filmadaptációja, amely egy gyermek- és ifjúságpszichiátriai klinika igazgatójának... több»

A lányom érdekében
#53898

thriller

Charlie Cunningham arra kérleli az édesanyját, hogy állami iskolába írassa magániskola helyett, hogy bebizonyítsa, megváltozott, mióta kirúgták utolsó iskolájából. Amber sokat... több»

Az agy doktora
#53899

dokumentum

TV-ben (TLC, csütörtök 01:33)

Mirosław Ząbek professzor úttörő idegsebész volt. Most ez az áttörést jelentő módszer drámaian átalakítja számos beteg életét. több»