Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53903

dokumentum

Az Alpok egyre nagyobb veszélyben van a klímaváltozás miatt: a gleccserek és a felszínközeli fagyott talajrétegek olvadnak, gyakoriak a hó- és kőlavinák, a változó körülményekhez... több»

#53904

dráma | vígjáték

Netflix

Egy nyugdíjas rádiós műsorvezető egy élelmiszerboltban dolgozik, hogy pénzt keressen és részt vehessen egykori munkaadója évfordulós partiján, ahol reméli, hogy újra találkozhat... több»

#53905

dokumentum

Több száz vadon élő ló vágtat Szardínia zord, sziklás Giara-fennsíkján. A legkeményebb körülmények között is életben maradnak. Szinte születésüktől kezdve a csikók félelem... több»

#53906

dokumentum

Az első holdra szállás „bennfentes” története az Apollo 11 küldetés asztronautáinak és más kulcsfiguráinak, valamint az otthon őértük izguló személyek egyedi és hiteles... több»

Rendező: John Moulson

Szereplők: Mark Strong, Brian Cox, Brian May

#53908

akció | thriller

Amikor Sara, a különleges erők katonája kisfiával ellátogat az Egyesült Államok frankfurti nagykövetségére, a fiú hirtelen eltűnik. Úgy tűnik, senki sem emlékszik arra, hogy valaha... több»

#53909

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerhetjük a Szent Korona hosszú és hihetetlen történetét és az eseményeket, amelyek az úton kísérték. több»

#53910

dokumentum

Székelyvarság, Hargita megye egyik hatalmas kiterjedésű szórvány települése, vadregényes fenyves erdőkkel, kanyargó patakokkal, ahová a globalizáció hatása nem ért el. Az itt lakó... több»

#53911

dokumentum

Az alkotók célja az volt, hogy a trianoni békediktátummal kezdődő kisebbségi lét mai hatásait kutatva mutassa be a Kárpátalján élők jogfosztását, az ukrán hatalom... több»

#53913

dokumentum

A dokumentumfilm a Matsalu Nemzeti Park jávorszarvasborjait követi nyomon az önállósulás útján, az anyai gondoskodás megszűnésétől az ifjú évek tapasztalatszerzésén át a... több»

Rendező: Annette Scheurich

Ojtoz-Ozsdola − Natura 2000 természetvédelmi terület
#53916

dokumentum

A film célja az Ojtoz-Ozsdola Natura 2000 természetvédelmi terület bemutatása. A produkció nem csupán a Háromszéki-havasok élővilágát ismerteti évszakonként csoportosítva –... több»

#53917

misztikus

Hollis Morgan, a volt fegyencből lett amatőr nyomozó egy gyilkosságsorozat felderítésére indul. több»

Joy
#53918

NA Joy  (2024)

dokumentum

#53919

dokumentum

Az oroszlánok és a hiénák könyörtelenül küzdenek a húsért, lopás és ölés révén szabályozzák egymást. Ez a kenyai Masai Mara Nemzeti Rezervátumban élő ikonikus ragadozók... több»