Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53903

dokumentum

A természet temploma, az élet múzeuma, az élet ősi titkainak őrzője a bécsi Természettudomány Múzeum. Évente négyszázezren jönnel el, hogy megcsodálják a kiállított tárgyakat,... több»

Rendező: Kurt Mündl

#53904

családi

Willi Weitzel a békák és kétéltűek rendkívüli világát tárja fel a gyermekek számára.

#53906

krimi | thriller

A szerelem és az erőszak története, amelyben egy érzelmileg sérült férfi egy csábító megmentőre talál egy lepukkant sztriptízbárban. több»

#53910

családi | dráma | vígjáték

Rendező: McFloyd Nguyen

Szereplők: Hong Dao, Van Hong

#53912

dokumentum

Ha vadon élő macskafélékről van szó, hajlamosak vagyunk az ikonikus nagytestű fajokra, a tigrisre, az oroszlánra és társaikra gondolni. Pedig a kisméretű rokonaik legalább ilyen... több»

#53913

animáció | rövidfilm

Az ötéves Támár eltölt egy éjszakát az apukájával egy szállodában, ahol a lakók egy kicsit furák. Egy szürrealista utazás egy gyerek szemével, amely során különös titkok... több»

Rendező: Mor Israeli

Mystery on Mistletoe Lane
#53916

misztikus

A városba újonnan érkezett Heidi Wicks (Erica Cerra) és gyerekei, Annie és Garrett (Juliette Hawk és Logan Pierce) karácsonyi rejtélyt fedeznek fel történelmi otthonukban. A helyi... több»

Az egyiptomi Bálnák Völgyének titkai
#53918

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Csatlakozzon a paleontológusokhoz és tudósokhoz, akik felfedik a bálnák evolúciójának figyelemre méltó történetét, és megvizsgálják, hogyan vesztették el lábaikat és tértek... több»

#53919

NA Black Sky  (2025)

akció | vígjáték

#53920

dráma | thriller

Olivia Crawford több vetélést és sikertelen megtermékenyítést követően végre teherbe esik. Ikreket vár a férjével, Briannel. Találkozik Annával, aki szintén nehezen esett teherbe,... több»