Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54001

NA Junk Food  (2022)

misztikus | thriller | vígjáték

Le processus de paix
#54004

vígjáték

Egy pár tagjai már nem szerelmesek egymásba, vitáik ellenére mégis kitartanak egymás mellett, ahelyett, hogy egyszerűen feladnák és elválnának. több»

#54005

NA God Forbid  (2022)

dokumentum

Giancarlo Granda, a Fontainebleau Hotel egykori medencefelügyelője megosztja egy bájos idősebb nővel, Becki Falwell-lel és férjével, az evangélikus, Trump-párti Jerry Falwell Jr-ral 7... több»

Rendező: Billy Cohen

#54006

NA BIM  (2024)

animáció | fantasy | kaland

Rendező: Tom Van Gestel

#54008

NA Je'vida  (2023)

dráma | történelmi

Lida, egy idős skolt asszony, aki az asszimiláció nyomása alatt elhagyta múltját, három különböző történelmi korszakot átszőve vizsgálja Finnország őslakosainak sorsát a... több»

Wet House
#54009

NA Wet House  (2021)

dokumentum

A Wet House kíméletlen pillantást vet a peremvidéki életre, és egy radikális gondozási modellt mutat be a krónikus alkoholizmus kezelésére. A film egy éven keresztül dokumentálja a... több»

Rendező: Benjamin May

Petőfi
#54010

NA Petőfi  (2011)

Összeállítás Petőfi Sándor születésnapján Kilenc történetet idézünk fel Petőfi Sándor életéből, és néhány halhatatlan sort verseiből. több»

Rendező: Seres Tamás

#54011

vígjáték

Két szerencsétlenül járt barát egy lovastúrákat szervező céget alapít a francia Pireneusokban, hogy megfordítsák a szerencséjüket. több»

#54012

dokumentum

Egyre furcsább dolgok történnek a mallorcai Magalufban. A város egyre züllöttebbé válik, vér és emberi vizelet folyik az utcán, a szervezett bűnözés egyre nagyobb mértéket ölt.... több»

#54013

dokumentum | rövidfilm

Miközben az amerikaiak a karácsonyi szezonra készülve a bevásárlóközpontok felé veszik az irányt, egy kísérteties árnyék azzal fenyeget, hogy kibontja az ünnep igazi szellemét, és... több»

Rendező: Avi Weider

#54014

NA Bar Fight!  (2022)

vígjáték

Nina és Allen szakításuk után minden területet felosztanak az életükben, ám a törzshelyükért egy nevetséges harcban kell megmérkőzniük, amelyben határvonalakat húznak és sok... több»