Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54221

dokumentum

1968. január 27-én a Minerva nevű francia tengeralattjáró egy gyakorlóút során örökre eltűnt a habok mélyén. A fedélzeten tartózkodó 52 tengerész holtteste soha nem került elő.... több»

Rendező: Stéphane Rybojad

#54223

dokumentum

Dr. Déri János és Marios Fournaris egyaránt 25 évet áldoztak már az életükből arra, hogy madarakat és kisállatokat mentsenek meg. Történetük nemcsak emiatt fonódik össze: János... több»

Rendező: Simonyi Balázs

Mindenevő cápák
#54225

dokumentum

A cápák a mohóságukról hírhedtek, és valóban, a tapasztalatok szerint messze nemcsak halakat és fókákat esznek: előfordul, hogy az étlapjukon a krokodil, a víziló és az ember is... több»

A legrövidebb út Brazíliába
#54227

játékfilm | rövidfilm

Ryohei és kistestvére, Riku nagy focirajongók, és nagy álmuk, hogy eljussanak Brazíliába találkozni Neymarral. A kicsi még elhiszi a mesét, hogy ha ásnak egy alagutat, átjuthatnak a... több»

#54228

NA Ustyrlig  (2022)

dráma

Az 1930-as évek Dániájában egy tinédzsert intézetbe kényszerítenek, hogy lázadó viselkedését kezeljék. több»

#54229

animáció | fantasy

Négy diák, Art, Vic, Phil és Kira véletlenül átkerülnek Envell világába, egy számítógépes játékba. Itt szuperképességekre tesznek szert, és megtudják, hogy a főgonosz, Morgarth... több»

#54230

dráma | életrajzi | krimi

Szereplők: Armand Assante

#54232

zenés

A Zeneakadémia által rendezett koncertre Szörényi Levente 70. születésnapja szolgáltatta az alkalmat. több»

#54233

dokumentum

Mike Iaconelli horgászműsora, melyben a déli nagyvárosok vizei rejtette lehetőségeket térképezi fel. több»

#54234

horror

Aj szülei haláláról kezd álmodni. Úgy dönt, hogy bátyja családja kíséretében visszamegy arra a helyre, ahol meggyilkolták őket. De a legenda szerint valami titokzatos kóborol... több»

Jégbe zárt múlt
#54235

dokumentum

Az Alpok gleccserei. Ezek a jeges óriások a történelem páncéltermeként őrzik a múlt ereklyéit. A klímaváltozás miatt azonban az örök jégtakarók folyamatos olvadásnak indultak,... több»

Rendező: Frank Gensthaler

#54236

horror

Julia Rowe Lillian Gresham ápolójaként kap munkát. Lillian egy eldugott, távoli területen lévő, elszigetelt házban él. Bár halálos beteg, az idős Lillian szívélyes és kedves... több»

#54237

NA 8 Islands  (2024)

dokumentum

Rendező: Klaas Backers

Felejthetetlen évek
#54238

dokumentum

Néhány év emlékezetesebb, mint a többi. A sorozat az emberi történelem ikonikus éveibe repít vissza minket: olyan időkbe, amelyek kitűnnek a megdöbbentő események, a rendkívüli... több»

The Hillsdale Adoption Scam
#54239

dráma

Bethany és Terrence egy házaspár, akik küszködnek azért, hogy több gyermeket vállaljanak. Amikor egy terhes idegen jelentkezik segítségért, Bethany ezt lehetőségnek látja, de a... több»