Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#54241

thriller

Lauren tanár, viszont élete a feje tetejére fordul, amikor munkája, adoptált lányának biztonsága, illetve sajátja is veszélybe kerül abban a pillanatban, amikor egy dühös diák... több»

Afgán szén
#54245

dokumentum

Afganisztánban Tor város környékén mindenfelé szenet bányásznak. Testvérek, barátok, felnőttek és 10 év feletti gyerekek bányásszák a szenet nagyon nehéz, sötét körülmények... több»

Rendező: Zeynep Kececiler

#54248

krimi | thriller

A szerelem és az erőszak története, amelyben egy érzelmileg sérült férfi egy csábító megmentőre talál egy lepukkant sztriptízbárban. több»

Mystery on Mistletoe Lane
#54249

misztikus

A városba újonnan érkezett Heidi Wicks (Erica Cerra) és gyerekei, Annie és Garrett (Juliette Hawk és Logan Pierce) karácsonyi rejtélyt fedeznek fel történelmi otthonukban. A helyi... több»

Látlelet egy kórházról – Tétényi-1956
#54250

dokumentum

A Tétényi úti kórház (ma Szent Imre Egyetemi Oktatókórház) ’56 októberében szinte hadikórházzá vált, a Péterfy után talán ide hozták a legtöbb sebesültet. Összesen majd ezer... több»

Ferenc pápa megválasztása
#54253

dokumentum

Netflix

Ferenc pápa szavai minden hívőhöz eljutnak, a nagyvilágban tett utazásait pedig már nyomon követhetjük. több»

Meditáció alkonyatkor
#54254

animáció

Az ember állandóan valamilyen cselekvéssel foglalja el magát. Valóban ez a cselekvés az, ami meghatározza az életünket? Vajon mi más lehet még fontos számunkra? A filmben egy macska... több»

#54256

dráma | életrajzi | romantikus

A feszültség a tetőfokára hág, amikor egy zsidő nő és egy bandavezér szerelmesek lesznek, és együtt harcolnak a rasszizmus ellen, amit az 1992-es Los Angelesi lázadások váltottak ki. több»

#54258

akció

Egy volt különleges alakulat katonájának történetét ismerhetjük meg, aki egyszemélyes hadsereggé válik, amikor feleségét és lányát túszul ejtik egy bankrablás során. több»

#54259

dráma | thriller

A Soudain Seuls című francia regény alapján készült film egy házaspárt követ, akik álmaik utazására készülnek, de a túlélésért kell küzdeniük, miután egy szigeten rekednek. több»

Meet Me Under the Mistletoe
#54260

Két rivális ingatlanügynök kénytelen együtt dolgozni, hogy karácsony előtt eladjanak egy különleges házat, amely egy neves botanikus és fagyöngytermesztő tulajdonában van. több»