Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#54481

thriller

Netflix

Miután fiát emberrablással vádolják, egy gyászoló diakónus saját kezébe veszi az igazságszolgáltatást, és harcol egy korrupt rendőrbanda ellen, hogy felmentse őt. több»

#54486

dráma

Noémie megtalálja Vincentet, gyermekkori szerelmét, a filmiskolában, ahol most ő az igazgató. Egy rendkívüli mesterkurzus keretében megtanítja Vincentnek és diákjainak, hogy a... több»

Dracula: A Love Tale
#54487

Miután felesége meghal, egy 15. századi herceg megtagadja Istent, és vámpírrá válik. Évszázadokkal később a 19. századi Londonban meglát egy nőt, aki hasonlít néhai feleségére,... több»

#54488

thriller

Maisy átíratkozik elhunyt testvére iskolájába, hogy kiderítse halála körülményeit. Felfedezi, hogy a legtöbb lány a pompomcsapatból egyben webcam-lány is. De feltárni az igazságot... több»

#54489

akció

Néhány művész azt mutatja be ebben az avantgárd filmben, hogy a járvány okozta elszigetelődés közepette hogyan lehet újra kapcsolatot teremteni az emberek között.

#54491

romantikus

Grace Montague regényíró visszatér otthonába, hogy befejezze legújabb könyvét. A ritka Kék Hold báljáról híres városban Grace rátalál első szerelmére, Seanra, aki... több»

#54493

sportfilm

Netflix

A felfedezés szelleme és az adrenalin keresése között egy csapat fiatal és tehetséges pilóta dokumentált útja a siklóernyőzés világából. Ezek az emberek a legkülönbözőbb... több»

#54494

horror

Marynek volt egy kisbáránya.... A híres mese horrorisztikus újraértelmezése. több»

#54495

NA Devilreaux  (2023)

horror | thriller

Egy 1800-as években elkövetett gyilkosságsorozatot tiltott vudu bosszulja meg, amelyet véletlenül ébresztett fel egy csapat tinédzser. több»