Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54602

dokumentum

Eva nagy álma, hogy végre elhagyhassa a pszichiátriát, és újra találkozhasson a fiával. több»

Rendező: Miguel Eek

#54604

animáció | rövidfilm

Az ötéves Támár eltölt egy éjszakát az apukájával egy szállodában, ahol a lakók egy kicsit furák. Egy szürrealista utazás egy gyerek szemével, amely során különös titkok... több»

Rendező: Mor Israeli

12 karácsonyi próba
#54605

romantikus

Elara, a gimis tanárnő karácsonyi szünetét megfűszerezi az a 12 próba, ami elé húga állítja, miközben megpróbálja összeállítani a cserediák-programot egy sznob és erős... több»

Volt egyszer egy regényhős, akit P. Howardnak hívtak
#54606

dokumentum

A Duna Televízió közreműködésével készült el Varsányi Ferenc rendező filmje, amely a népszerű ponyvaíró, Rejtő Jenő életének legendáriuma. A film műfaja, amely az író... több»

Hazatérés
#54607

NA Hazatérés  (2017)

dokumentum

Sinka István költő a népi írók mozgalmának kiemelkedő személyisége rendkívüli szegénységből küzdötte fel magát és tett szert műveltségre. Sorstársairól, a... több»

Rendező: Szalkai Zoltán

#54608

akció | kaland | szatíra | vígjáték

#54609

NA Ploy  (2020)

dokumentum

Egy bevándorló naplójából megismerhetjük a thaiföldi szexmunkások borzalmas életét.

Rendező: Prapat Jiwarangsan

#54611

dokumentum

Az anyatermészet nemigen szolgál rá a nevére: könyörtelenül végez a gyengékkel és nem életrevalókkal, s a legnagyobb veszélyben épp azok vannak, akik csak most kezdik földi... több»

#54612

dráma

Hárman stoppolnak Ontarióban, hogy elmeneküljenek szétesőben lévő életük elől. Útjuk során azonban számos kérdésre találják meg a választ, miközben személyiségük is teljesen... több»

#54613

dráma

Daniel és Eli Davis két afroamerikai tinédzser, akiket hirtelen és rejtélyes módon elhagynak a szüleik. Kénytelenek megtanulni a saját lábukon állni és túlélni. több»

#54616

misztikus

A híres krimiíró Malloryt a közösségi médiában halottnak hiszik, mígnem néhány rejtélyes poszt arra utal, hogy valójában életben van, és új regényt ír. több»

#54617

NA Az öreg  (2012)

dokumentum

Bogdán Pál vizsgafilmjének tárgya a méltán elismert Hollósy Simon, aki alkotásaival és a nagybányai iskola megalapítójaként előremozdította a XIX. századi magyar festőművészetet. több»

#54620

horror

Hana húsz éven keresztül elnyomta az átkot, ami a vérvonalát sújtotta, viszont egy rokona szándékosan felszabadította a gonoszt, arra kényszerítve Hanát, hogy gyilkoljon vagy meghaljon. több»