Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54702

romantikus

Egy állatszakértő válaszol egy régi barátja segélykérésére, és ezzel karácsonykor volt párja útjába kerül. több»

The Walk-Ons III
#54703

dráma | életrajzi | vígjáték

#54704

animáció | rövidfilm

Rendező: Nikolett Fábián

Rangan 99
#54705

NA Rangan 99  (2025)

dokumentum | dráma

Rendező: Carlos Fiasco

#54706

NA Squealer  (2023)

akció | horror | thriller

Amikor egy helyi zsaru és egy túlbuzgó szociális munkás a városban eltűnt személyek ügyének nyomára bukkan, gyomorforgató felfedezést tesznek egy sertésfarmon, ahol a városi hentes... több»

VIII. Társasági Vadászrandevú
#54709

dokumentum

2023-ban ismét megrendezték, immáron nyolcadik alkalommal a Társasági Vadászrandevút a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. több»

#54710

dokumentum

A dokumetumfilm az óriáspolip titkának nyomába ered. Ez a különleges lény 2000 méterrel az óceán felszíne alatt él, akár 70 kg-ot is nyomhat, és csápjai 7 méter hosszúra is... több»

#54711

dokumentum

Ez a dokumentumfilm a II. világháború első afrikai-amerikai egysége, a "Fekete Párducok" történetét meséli el, akik a nácik és saját országuk diszkriminációja ellen is harcoltak. több»

Láthatatlan kötelek
#54712

dokumentum

Fecó lát, szülei vakok. A 19 évet átívelő drámai családportré trilógia harmadik része a film. Ezt megelőzően Fecó sorsának epizódjait Varga Ágota a SZEMÜNK FÉNYE (2004) és a... több»

Rendező: Varga Ágota

#54714

romantikus

Beth hegedűművész, aki egy visszavonult country sztár lányát oktatja, hogy felkészítse a karácsonyi koncertre. Sean, az apa és Beth a zene erejének segítségével találnak egymásra. több»

#54715

vígjáték

Egy meghitt károcsonyi este furcsa fordulatot vesz, amikor Ashley megüti a fejét, és látomásokat tapasztal a közeljövőről Tíoval, Taddel, Stickkel és Brooke-kal. több»

Határtalanul – Két keréken a Kárpát-medencében
#54716

dokumentum

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

Otthonról haza - egy különleges kerékpáros teljesítménytúra, ami a nemzeti összetartozás jegyében született meg. A műsor a dél-nyugati határvidéket érintő szakaszon kíséri el a... több»

Rendező: Mirkó Petényi

Deadly Due Date
#54719

thriller

Miután újra felveszik a kapcsolatot egy várandós barátnőjükkel, egy pár élete káoszba torkollik, amikor a nő megígéri, hogy örökbefogadhatják a babáját. Viszont sejtelmük sincs,... több»

#54720

dokumentum

A világváros Berlinnek van egy csodálatos, párhuzamos vadvilága, amivel az ott lakók közvetlenül küszöbükön kilépve találkoznak is. E városban rengeteg a veréb, a fülemüle,... több»

Rendező: Roland Gockel