Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Postások gyöngye – Pat és a kalózok
#54762

animáció

Pat, a szemüveges, ügyefogyott postás a Greendale nevű falucska kedvence. Mindenki ismeri és kedveli, ami nem is csoda, hiszen bárhová megy, bárkinek is visz levelet, vagy csomagot,... több»

Vicious
#54763

NA Vicious  (2025)

horror

Rendező: Bryan Bertino

Szereplők: Dakota Fanning

#54765

NA Second tour  (2023)

vígjáték

Pove-ot arra kérik, hogy kövesse a folyamatban lévő elnökválasztási kampányt. A befutó egy befolyásos francia család ötvenéves örököse. A jelölt miatt aggódó Pove egy meglepő... több»

#54767

romantikus

Egy állatszakértő válaszol egy régi barátja segélykérésére, és ezzel karácsonykor volt párja útjába kerül. több»

#54768

életrajzi

A detroiti Tonesa Welch igaz élete ihlette film, mely Welch felemelkedését mutatja be a tinédzser anyától a drogdílerig, akit a szövetségi ügyészek „a BMF First Lady-jeként”... több»

#54772

NA A Csoda  (2019)

rövidfilm

Dani és Ramszesz egy jobb életről álmodik. A két férfi kész mindent kockára tenni, csak egy kis szerencsére van szükségük.

XVI. Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál
#54775

dokumentum

Idén 16. alkalommal rendezték meg Soponyán a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált. Nézzétek meg összefoglalónkat erről a rangos eseményről. több»

Száz tagú kisebbség
#54776

dokumentum

Wonke Rezső rendkívül izgalmas témát talált dokumentumfilmjének. A rendező a száz tagot számláló, többségében Kárpátaljáról származó litvániai magyar kisebbséget, valamint... több»

Rendező: Wonke Rezső

Szereplők: Mucsányi János

Tanzániai szafari északról délre
#54777

dokumentum

A film egy tanzániai szafari kalandjait mutatja be. több»

#54778

dokumentum

Nigella Lawson a meghitt karácsony nyomában vidékre látogat, és tippeket ad a nézőknek a nyugodt kikapcsolódásra, ahonnan nem hiányozhat a kaszinótojás, a koktél, a narancsos... több»

Rendező: Dominic Cyriax

Szereplők: Nigella Lawson

#54779

dráma

Shane és Oliver segítenek egy fiatal leukémiás fiúnak, hogy újra találkozzon rég elveszett barátjával, miközben esküvő készülődik. Rita és Norman a családalapítás... több»

Láthatatlan kötelek
#54780

dokumentum

Fecó lát, szülei vakok. A 19 évet átívelő drámai családportré trilógia harmadik része a film. Ezt megelőzően Fecó sorsának epizódjait Varga Ágota a SZEMÜNK FÉNYE (2004) és a... több»

Rendező: Varga Ágota